POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Drobni nasveti za kuho in peko
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Drobni nasveti za kuho in peko 
Vsak,ki kuha in peče ve za kakšno podrobnost,ki mu olajša delo ali izboljša izdelek
Mislim,da ni nič narobe,če se ponavlja,vedno se najde kdo,ki ga ne ve
Paradižnik se enostavno in hitro olupi,če se z topim delom noža podrgne po paradižniku.
Potem pa kožico enostavno dol potegneš Confused
V vodo za kuhanje rdečega zelja in rdeče pese dodamo malo limonovega soka,da ohranimo barvo Wink



_________________
Brez prepira,
ljubezen splesni.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
Ta nasvet srečko, pa nam bo prišel zelo prav. HVALA Surprised  Surprised  Surprised


_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
o Ja srečko pa res... hvaLA za fajne nasVete :) vedNo prav prideJo :)




_________________
smiLe & tHe worLd wiLL smiLe witH you :)

http://www.mojalbum.com/romanalesjak
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Pri rezanju čebule se pravi veliko stvari...

Najbolj sem si zapomnila, da moraš met moker nož...
(pri res ostri čebuli pa itak nič ne pomaga, po mojih izkušnjah)


Dokazano pa je tudi, ko jeste pikantne stvari poješ/popiješ mlečni izdelek(deluje mlečni sladkor) in se žgoči občutek umiri.

Torej mleko ali pa skok v mrzlo vodo, ki tudi preusmeri misli
 Wink

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool

Meni pa pri rezanju tahude čebule najbolj pomaga, če spijem par požirkov hladne vode Surprised Surprised Surprised. Neverjetno ... ampak učinek je takojšen banana Razz ;DD!

LP Ariel
Surprised



Odgovori s citatom
Prispevek  
Attems je napisal/a:
Pri rezanju čebule se pravi veliko stvari...

Najbolj sem si zapomnila, da moraš met moker nož...
(pri res ostri čebuli pa itak nič ne pomaga, po mojih izkušnjah)


Dokazano pa je tudi, ko jeste pikantne stvari poješ/popiješ mlečni izdelek(deluje mlečni sladkor) in se žgoči občutek umiri.

Torej mleko ali pa skok v mrzlo vodo, ki tudi preusmeri misli
 Wink


pri pikantnem pomaga tuDi kruh :)


_________________
smiLe & tHe worLd wiLL smiLe witH you :)

http://www.mojalbum.com/romanalesjak
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Meni je "tašča# svetovala naj pri rezanju čebule dam v usta košček kruha. torej sem poskusila je pomagalao, ampak mojo čebulo reže kar sekljalnik namesto mene. Wink


_________________
Vsak pomaga po svojih močeh in skupaj smo najboljši
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
mati je napisal/a:
Meni je "tašča# svetovala naj pri rezanju čebule dam v usta košček kruha. torej sem poskusila je pomagalao, ampak mojo čebulo reže kar sekljalnik namesto mene. Wink

Mislim,da je to še najboljši nasvet.
Nabavit si je treba sekljalnik Razz


_________________
Brez prepira,
ljubezen splesni.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
Mad Srečko, ti si čovjek od svijeta banana, sve ti pođe za rukom, umeš ti svega i svašta da radiš, bravo Surprised!
TULIPAN
Exclamation  Twisted Evil  Sad  Cool



Odgovori s citatom
Prispevek  
srecko6 je napisal/a:
mati je napisal/a:
Meni je "tašča# svetovala naj pri rezanju čebule dam v usta košček kruha. torej sem poskusila je pomagalao, ampak mojo čebulo reže kar sekljalnik namesto mene. Wink

Mislim,da je to še najboljši nasvet.
Nabavit si je treba sekljalnik Razz


Prvo kupiš, pol pa se ti prah gor nabira, ker se ti ga ne da pucat Wink  Wink

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool
To imaš pa prav, tole čiščenje kuhinjskih aparatov je res nadležno ;TT. Jaz sem si pred par leti kupila sokovnik Sad, zdaj pa raje jem kar celo sadje, je več vitaminov in vlaknin v njem Surprised Surprised Surprised, s sokovnikom so pa sami problemi glede vzdrževanja in čiščenja Sad, pa potem spet sestavljanja ... Tista fina mrežica je pa sploh zoprna za čiščenje ;TT, ker ima tako drobne luknjice, v pomivalni stroj je ne upam dati Wink Wink Wink, potem jo moram pa kar dolgo čistiti s ščetinasto ščetko, eh, se mi ne ljubi več Wink Wink Wink

LP Ariel
Surprised


Odgovori s citatom
Prispevek  
Dva nasveta o pecinem prašku.
Pecilni prašek vedno dobro zmešamo z moko.
Najboljše je da ga skupaj z moko presejemo,
Nikoli ne damo pecilnega praška neposredno v tekočino. Embarassed



_________________
Brez prepira,
ljubezen splesni.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
Če delatestjenke... Model z oljem namazat pa s cukrom v prahu  posipat.
Al pa pod vročo vodo dat...

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Ali mi lahko kdo pove,kaj delam narobe ali kako jih moram skuhati,da se mi ne razkuhajo?



_________________
Brez prepira,
ljubezen splesni.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool

Pravijo, da je dobro prej spodnji rob z beljakom premazat in šele potem stisniti skupaj z zgornjim Surprised Surprised Surprised, pa ne me za besedo držat, tako sem pač slišala Mad sunflower!

LP Ariel
Surprised


Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu