Rumenjake stepite s sladkorjem, dodajte počasi orehe, moko, kavo in nato čisto počasi vmešajte še sneg. Pecite priogreti pečici na 180-200 stopinj dokler se ne zapeče. Tako specite iz tega testa 2 tortna oboda. Potem naredite testo2 in sicer iz snega iz beljakov, ki mu dodaste sladkor. V to zmes dodajte rozine, orehe, drobtine in zdrob. Pecite v ogreti pečici in naredite en torten obod. Pri nadevu skuhajte na pari rumenjake z 8 žlicami sladkorja. V hladno penasto zmes nato dodajte mehko maslo ter preostale 3 žlice sladkorja. Nato zložite skupaj prvi tortni obod, nadev, drugi tortni obod, nadev in nato spet prvi tortni obod. Celotno torto premažite z nadevom ali prelijte s čokoladno glazuro.
_________________ Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Danes je 25 Nov 2024 02:38 | Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu