[quote="Mevki"]
Srečko, lepo bi bilo, ko bi dal zraven še kak komentar, sama slika ne pove nič. Res pa je tudi, da dela vsak po svojem okusu. Zatorej, nič se ne boj in le komentiraj zraven slik. Lp Mevki.
[/quoteSem bolj lene narave za pisanje, ko berem vaše recepte ugotavljam,da ste vrhunske kuharice in če slik o nalepim,da tako vse veste.Kuhanje naj bi bila improvizacija
Filan piščanec
Namočeni beli kruh v mleku odcedim,dodam drobno zasekljano,ohlajeno praženo čebulo,drobno nasekljan petršilj , česen in začimbe kot so,poper,sol.Maso nafilam v piščanca v odprtino potisnem jabolko ,filanega piščanca dam v pečico ,kjer se peče pri 180 stopinjah približno uro uro in pol odvisno od velikosti piščanca.Naj bolj mi je všeč hrustljava kožica].Zato je naj bolje takoj pfilanega piščanca razrezati in postreči.
Seveda je filan piščanec tudi dober pregred zaradi okusa,ki se navleče od začimb
Meni je super
_________________
Brez prepira,
ljubezen splesni.