POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Duh deklice straši voznike
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Duh deklice straši voznike 
Na angleški podeželski cesti se zadnja leta serijsko vrstijo prometne nesreče. Kriv naj bi bil duh mlade deklice, ki voznike preseneti na cesti.
Raziskovalci paranormalnih pojavov preiskujejo videnja deklice v dolgi beli viktorijanski obleki na angleški podeželski cesti v West Midlandsu, ki je po pripovedovanjih lokalnih prebivalcev 'vroča točka' številnih prometnih nesreč v zadnjih letih.
Videnja beležijo pozno ponoči vzdolž ceste Oldnall Road v kraju Halesowen, deklica pa naj bi bila stara nekje med tremi in petimi leti. Na cesti preprosto lebdi in voznikom vliva strah v kosti.

David Taylor, predsednik skupine raziskovalcev paranormalnih pojavov, je povedal, da je prejel več poročil, ki potrjujejo zgoraj omenjeno. "Tudi tisti vozniki, ki se niso dejansko zaleteli, so spregovorili o videnjih, ko so s svojim avtomobilom morali deklico preprosto obiti." Ker že 22 let raziskujejo podobne primere, priznavajo, da pri večini od njih najdejo logično razlago, v tem primeru pa so v slepi ulici. Edina možna razlaga bi lahko bila optična prevara, neke vrste iluzija. "Poskušamo ugotoviti urbane legende bližnjih mest, s katerimi bi lahko potegnili vzporednice,“ je še dodal.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu