POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Hrvati molčijo o seksualnih težavah
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Hrvati molčijo o seksualnih težavah 
Hrvati se zelo neradi odkrito pogovarjajo o težavah v spolnosti, je pokazala raziskava, ki jo je pri naših južnih sosedih izvedla neka farmacevtska družba.
V petih hrvaških mestih, Zagrebu, Splitu, Reki, Osijeku in Varaždinu, so v raziskavo zajeli 100 žensk in 400 moških, starih med 30 in 70 let. Skrb vzbujajočih izsledki so pokazali, da več kot 60 odstotkov Hrvatov o svojih spolnih težavah sploh nikoli ne spregovori.

Ob težavah z erekcijo pa bi pomoč poiskalo tri četrtine moških, 58 odstotkov žensk pa bi poskusilo prepričati svoje partnerje, naj to storijo. Slavno modro tabletko, ki letos praznuje 10. obletnico, je lani uporabljalo 6.000 Hrvatov, štirje odstotki moških, starih med 30 in 60 let, in vsak peti, starejši od 60 let. Skoraj vsi Hrvati, ki so imeli težave s potenco, so skušali težavo najprej rešiti z zbiranjem informacij prek spleta, le slab odstotek pa se je takoj odpravil na informativni pogovor k osebnemu zdravniku.

Nazadnje pa še zanimivost - spolno najprivlačnejši pa niso Hrvati v vroči Dalmaciji ali Istri, kamor se v poletnih mesecih zgrinjajo trume turistov iz vse Evrope. Ne, največ seksajo tam daleč na vzhodu države, kjer morja ni niti za vzorec - v Slavoniji!


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu