POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Gta nasploh
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Gta nasploh 
Evo sm meu mal odveč časa, pa sm tole napisu:

Gta San andreas:

Igra kot igra je zelo podobna, kot bi lahko bila SIMS 3D, ta igra tako rekoč vsebuje vse v enem. zahteve za to igro so takšne kot za windows xp, grafika igre pa je takšna, da res ni nikomur jasno, kako jim je ospelo naredit tako "malo" igro. Igra kot igra niti ni tako zanimiva. Avti so bol staromodni, Orožja tudi niso "bogvekaj", ampak ko si igro dobr spremeniš, jo lahko igraš tudi več ur na dan, ne da bi vmes pomislil, da tije mama ukazala, da skrbiš za juho, da ti nebo prišla potrkat na vrata sobe(juha mislim  Sad  Sad )

Dodatek vrhnka:
Zelo dobr dodatek igre(v slovenskem prevodu), ki ima že moderna orožja in avtomobile, pa tudi stavbe so drugačne, le da se delovanje igre zalo poslabša. Ves čas te neki vn meče, dolgo se nalaga itd. Zato se bolj splača da si nekaj avtov sam notr vržeš, pa je.

Dodatek slovenija:
San Andreas Slovenia (SASLO) je opuščen projekt prevajanja igre Grand Theft Auto: San Andreas. Igra ni v celoti prevedena, morda vsebuje slovnične napake (mešanje dvojine in množine), tipkarske napake, ali druge napake. Dodatek ni v celoti pregledan, zato ne moremo zagotoviti, da deluje brez napak. Od februarja 2007 dalje je razvoj opuščen, predelava prevoda je odslej mogoča vsem. Prevod lahko predelate po svojih idejah, ne sme pa biti predstavljen pod imenom San Andreas Slovenia. Dodatek je brezplačen za uporabo in ne vpliva na igralnost v igri. Dodatek zgolj pretvori angleške napise in podnapise s Slovenskimi.
Več na Cannibal.net


Tale gta ljubljana pa je enaka gta 1 v slovenščini.

GTA IV:
Igra kot igra niti ni tako slaba, vendar se veliko ljudi že "buni" zaradi nje. Igra je prišla ven že za PS3 in XBOX360, Za PC pa pride ven 21 novembra tega leta. Grafika igre naj bi bila osupljiva(to smo videli že v vseh štirih trailerjih), vendar je igra proti san andreasu zelo poslabšana. Če bo za PC enaka kot je bila na konzolah, se lahko kar poslovijo od kariere, saj bodo dobili veliko novih težav. Res da je bila igra bolj prodana kot san andreas(kar za 100.000 izvodov več), ampak vseeno bi se lahko še mal bol potrudl, in jo isti čas izdal tut za PC, po drugi strani pa se jim skoraj ne splača naredit za pc, kr jo bo tak pol sveta creckalo iz interneta.


Prepovedano kopiranje brez da me vprašate  Sad



Sm se pa dobr razpisu ane??

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu