POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Tatinska sraka odnesla zaročni prstan
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Tatinska sraka odnesla zaročni prstan 
Neka Britanka je pred tremi leti med kopanjem izgubila dragocen zaročni prstan, zdaj pa ga je našla - v sračjem gnezdu na vrtu.
36-letna Julia Boaler je bila precej nesrečna, ko je po kopanju ugotovila, da je njen prstan, ki ga je predtem odložila na okensko polico, skrivnostno izginil.

Tudi njen zaročenec Justin Laycock ni bil prav nič navdušen nad izgubo dragocenosti. Preiskala sta celotno stanovanje, pregledala prostor pod kopalniškim oknom, če bi prstan mogoče padel skozi okno, a brez uspeha - videti je bilo, da je prstan, vreden 5.000 funtov, preprosto izpuhtel v zrak.

"Bila sva obupana," pripoveduje Julia: "Čisto vse sva preiskala - odstranila sva linolej na kopalniških tleh, pregledala vsak košček prostora, celo oblogo okoli kadi sva odstranila, a prstana ni bilo nikjer. To je bila največja skrivnost."

Tri leta pozneje sta zaročenca pospravljala hišo in njeno okolico, saj sta se pripravljala na prodajo hiše. Laycock je čistil tudi na vrtu, in ko je brskal okoli starega hrasta, je opazil opuščeno ptičje gnezdo. Poiskal je lestev, splezal do sračjega gnezda in tam našel izgubljeni prstan.

"Bolj srečna ne bi mogla biti," pravi Julia in dodaja, da sta z zaročencem (poroka naj bi bila kmalu) zdaj prstan zavarovala.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu