POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Prepovedano fotografiranje!
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Prepovedano fotografiranje! 
Ajejaj! to ne moreš verjet. v nedeljo je bila v naši vasi gasilska veselica. Na enem odru so igrali zabavno glasbo, primerno za veselice, na drugem pa je nastopila neka pevka za katero sem jaz prvič slišal. S kolegom, fotografom, sva šla tja naredit nekaj fotk. Izborila sva si dobre položaje in začela škljocat. Sredi najinega truda, je do naju pristopil nek frajerček, ki je bil s pevko in rekel, da je ne smeva fotografirat, tiste fotke, ki pa sva jih naredila, ne smeva nikjer objavit. Kolega mu je pokazal novinarsko izkaznico, a ga tudi to ni omehčalo. Šokirana sva zapustila prizorišče. Česa takšnega še nisem doživel, pa sem že marsikoga fotografiral (no, edino na koncertu neke hrvaške pevke mi je varnostnik z roko zapacal objektiv in rekel, da imam dovolj), tudi kolega je kaj takega prvič doživel. Čudno, kako se eni branijo zastonj reklame. Objavljena bi bila v vsaj dveh dobro branih časopisih, tako pa......  No, če pa smo picajzlasti, mi nič ne bi mogli, če bi te fotke objavil, saj je šlo za javno osebnost na javni prireditvi. Si lahko tisti njen frajer fotke samo v rit vtakne, ampak iz principa ne bom delal zastonj reklame. No, eno fotko bom pa tukaj vseeno objavil, samo jo bom cenzuriral :)

Evo jo:



Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool

He he he, najbrž je babnica na črno pela, pa se je bala, da bi jo z davčne klicali ;TT, če bi se fotke pojavile v javnih občilih Surprised Surprised Surprised. Briga njo reklama, da je le keš na roke ujej ujej ujej!

LP Ariel,
Surprised



Odgovori s citatom
Prispevek  
hmmmm, na to pa sploh nisem pomislil....

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Strunjam se z Ariel. Saj nihče več ne poje u živo. Mihael tudi take budalaštine se najdejo, ki ti prepovejo slikanje vsaj privat, rumeni tisk pa ne vpraša, sme ali ne in še več napišejo, kot je res. Naj te pohvalim, da daješ krasne fotke gor. ker kot sem ti že napisal vsako jutro pri kavi na naši TV pogledamo mevkin forum in prve so tvoje slike, nato misel Aril in nazadnje če je čas še kaj drugega. Čestitke. Surprised


_________________
Kar boste storili enemu najmanjših, ste meni storili!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Hja, Krtek, res se čudne stvari dogajajo zadnje čase. Eni dobesedno skačejo pred objektiv, samo, da bi bili na fotki, eni pa se branijo fotkanje in celo grozijo pri tem. No, paparaci stila pa se jaz ne grem (sicer se tudi pri meni najde kaka ki ni za objavo, a taka ostane res le pri meni).
 Me veseli, da so tebi in sodelavcem moje fotke všeč. Nekaj malega sem jih spet nalimal v "sprostitev forumcev". Zadnje čase sem res bolj malo gor nalagal, saj sem imel kup obveznosti. Bom se poboljšal :)  

LP!

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu