POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Deklica že pije, kadi in seksa
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Deklica že pije, kadi in seksa 
Komaj 13-letna britanska deklica že pije alkohol, kadi in seksa, njena mati pa ni zaskrbljena in jo pri tem celo podpira.
Obnašanje najstnice Sam Holt bi razburilo večino staršev, njena mati Tracy pa ostaja hladnokrvna. Tudi takrat, ko se je deklica pri 12 letih odločila za prvi spolni odnos, ji tega ni prepovedala. Še več, hčerki ni svetovala niti uporabe kontracepcijskih sredstev.
Tracy Holt pravi: "Če deklico na kar koli opozorim, s tem kaznujem sebe, saj moram živeti z njo v isti hiši. Ko se lepo obnaša, jo nagrajujem s cigaretami, ko je poredna, ne dobi priboljška."

43-letna nezaposlena Britanka, ki ima poleg Sam že dva odrasla otroka, je priznala, da njena hčerka vsak večer spije nekaj pločevink piva. Tudi o dekličinem spolnem življenju ima svoje mišljenje: " Nič nimam proti temu, ker je moja hčerka že spolno aktivna. Veseli me, da ni šla v posteljo za eno noč. S fantom, s katerim je izgubila nedolžnost, sta bila pred tem par že nekaj tednov."

A se stvari le obračajo na bolje. Mati je hčerko pred kratkim prvič odpeljala h ginekologu. Ta ji je predpisal kontracepcijske tablete in ji svetoval, naj s partnerjem uporabljata kondome.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool

Meni je pa mama, ko sem bila še pubertetnica, samo rekla:"Karkoli boš ušpičila, boš ušpičila sebi!" Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ne vprašte, kako sem se znala čuvat! ujej ujej ujej Nedolžna sem ostala do 19. leta (le katera pubertetnica dandanes še čaka tako dolgo Razz Razz Razz?), in potem hajd h ginekologu po zaščito.
Tale mama pa ... no, bolje, da se vzdržim komentarja, ni na meni, da bi sodila, ker posledice bo itak morala pokasirati sama Surprised Surprised Surprised!

LP Ariel,
Surprised


Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu