POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Izjemno hitri Windows 7
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Izjemno hitri Windows 7 
Microsoft bo polom z operacijskim sistemom Windows Vista poskušal popraviti z njegovim naslednikom, ki že nastaja pod oznako Windows 7 in bo na voljo najkasneje čez dve leti.
Novi operacijski sistem bo v primerjavi z Visto prevej manj usmerjen v "šminkasti" grafični izgled in bo zaradi tega veliko manj zahteven oziroma strojno potraten. Novinec se bo namreč lahko pobahal z nizko porabo električne energije, večjo učinkovitostjo delovanja, manjšo potrato sistemskega pomnilnika in boljšo povezljivost z brezžičnimi napravami. Sistem Windows 7 bo povrh vsega zagotavljal še preprosto izmenjevanje datotek preko domačega omrežja in samodejne izdelave varnostnih kopij dokumentov, glasbenih datotek in digitalnih slik. V kolikor bodo Microsoftovi programerji držali vse zadane obljube, se bo novi operacijski sistem na povprečno zmogljivih računalnikih zagnal v pičlih petnajstih sekundah. Do prihoda Oken 7 pa se zaenkrat lahko tolažimo s tem, da bo podjetje iz Redmonda do leta 2010 nudilo polno podporo za Okna XP.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
tale novica pa se mi ne zdi povsem pravilna, resda so tako spisali, a v praksi ni tako Wink sem že imel možnost sprobat Windows Seven, in ugotovil sem, da bo to le za boljše računalnike,...če boš imel slabo strojno konfiguracijo, najbolje da ostaneš kar na XP :)

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Verjetno res. A kaj, ko legalno ne moreš več kupit xp-jev, ker so jih prenehali prodajat. Pač moraš it naprej. Bomo videli, kaj bo. Na začetku so tudi xp precej kritizirali, a se je porihtalo. Windovs 7 pa je komaj na preizkušnji. Veliko stvari bo še treba potihtat pa bo.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu