POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Pobegli (mačji) princ
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Pobegli (mačji) princ 
"Dovolj imam tega prekladanja! Pobrisal jo bom!" si je najbrž mislil Evgeny".

Na tekmovanju za najlepšo muco se rade zgodijo tudi nenavadne peripetije. Mačji modeli se ga sicer ne napijejo, da bi premagali tremo pred nastopom... raje jo popihajo!
V Madison Square Gardnu so v nedeljo priredili lepotno temovanje mačk. Med 200 mačkami je zmagal modrooki Evgeny Plushenko, ki je ime dobil po ruskem umetnostnem drsalcu. Ko so sodniki razglasili zmagovalca, je imel mali mačkon že vsega dovolj. Skočil je iz sodnikovih rok in jo popihal. Mačkon je imel mir 'le' 14 ur, saj so ga po nestrpnem iskanju našli v delavnici.
Mali mačkon, star 15 mesecev je 14 ur preživel v majhnem prostoru. Kasneje so na spletni strani organizatorji prireditve zapisali, da" se vrsta mačk, kot je mali ubežnik, rada zateče v male prostore, kjer se dobro počutijo.".
Ko so ga našli, je bil mačkon v dobrem stanju, le utrujen in žejen je bil.
Usoda mačkona se je, morda zanj ne, vseeno dobro končala. Zmagovalni pes Vivi, ki je pogrešan že od februarja, je svojo svobodo uspešno našel na letališču Kennedy. Morda je pes odletel kam na lepše, kjer lahko mirno poležava in se mu ni treba predajati malim glavničkom in pentljicam. Ko bi z malim Evgenyjem le kam čim prej odpotovali!


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
Ljudje z ljubljenčki so manj odporni?
Raziskava, ki so jo izvedli finski znanstveniki, je pokazala, da so lastniki psov in mačk pogosto slabšega zdravja kot tisti, ki nimajo domačih živali.
Znanstveniki iz univerze v Turkuju so na vzorcu 21.000 ljudi ugotovili, da so lastniki hišnih ljubljenčkov manj odporni proti boleznim kot preostali.
Zanje je po trditvah finskih strokovnjakov značilno, da imajo povišan krvni tlak, sladkorno bolezen, išijaš, pogoste migrene, so depresivni in imajo napade panike.
Za lastnike domačih živali naj bi bilo po raziskavah značilno tudi, da so starejši od 40 let, da imajo slabši družbeni položaj in da so pogosto manj izobraženi.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
Tile finski znanstveniki so bolj neumni, ki to pišajo, kot ljudje, ki imajo živali. Poznam ljudi, ki so iz visoke družbe in imajo živali, pa zato niso nič manj neumni. Kaj pravite drugi na to?


_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Jaz bi te finske znanstvenike kar fentala. Ne vedo kaj drugega delat kot uboge živali obdelovat. Prav imaš Mevki popolnoma se strinjam s teboj. Mi imamo kužka in muco in so moji starši zelo izobraženi ljudje. Res pa je, da smo se z žvalmi naučili nežnosti in skrbi zanje. Kako lep občutek je, ko pomagaš nemočni žvauci. Tile znanstveniki pa naj raj gledajo kako bodo rešili svet pred katastrofo, ki nam grozi. Uf sem kr jezna in bi pokljuvala vse po vrsti.


_________________
MoonDust in skladatelj, sta moja prijatelja.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu