POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Živalski vrt z inovativnim igriščem
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Živalski vrt z inovativnim igriščem 
V živalskem vrtu Ljubljana bodo ob 60-letnici delovanja odprli novo inovativno otroško igrišče. Otroke poleg živali in velike zabave vabi še Začarani gozd!
Zlasti otroke v soboto čaka pester program s številnimi biološkimi in ustvarjalnimi delavnicami ter glasbenimi animacijami. 60. rojstni dan ZOO Ljubljana bo z obiskovalci praznoval tudi ljubljanski župan Zoran Janković.

"Otroško igrišče je zasnovano v skladu z novim razvojnim načrtom ZOO Ljubljana. Ustvariti smo poskušali igrišče, ki bo novost za slovenski prostor, kot druga turistična destinacija v državi pa smo želeli nekaj svežega ponuditi tudi tujim obiskovalcem," so v ZOO Ljubljana pojasnili v sporočilu za javnost.
Tako je, kot so zapisali, nastal Začarani gozd – igrišče, v katerem domujejo nove, povsem endemične živalske vrste, ki pa jih originalno najdemo le v slovenskem bajeslovju. Na igrišču bodo obiskovalci lahko odkrili, od kod slovenska bajeslovna živalska bitja, ob igralih pa bodo lahko prebirali tudi najbolj znane pravljice, iz katerih ta bitja izvirajo.

V soboto se bodo otroci od 10. do 18. ure lahko udeležili ustvarjalnih delavnic in lutkovnih predstav ter sodelovali v fotografskem kotičku, na travniku poleg živalskega vrta pa se bo mogoče dvigniti s toplozračnim balonom. Rojstnodnevno slavje živalskega vrta se bo z ljubljanskim županom Jankovićem in torto velikanko začelo ob 15. uri


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu