POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
En zajček, dva smrčka
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek En zajček, dva smrčka 
Trgovina z živalmi v ZDA je dobila prav posebnega gosta. Eden od šest tednov starih pritlikavih zajčkov ima kar dva smrčka, zaradi česar je postal prava atrakcija.
Uslužbenka trgovine z živalmi v ameriški zvezni državi Connecticut je med dostavljenimi pritlikavimi zajci našla zajčka z dvema smrčkoma. Zajec s štirimi nosnicami je postal prava atrakcija, saj si ga pride vsak dan ogledat okoli trideset ljudi. Lastnik trgovine Tom Fomenko je povedal, da česa takšnega v svoji 25-letni karieri še ni videl. Dodal je še, da zajček je, pije in skaklja naokrog tako kot njegovi bratci in sestre. Direktor živalskega vrta Beardsley Zoo Gregg Dancho pa je povedal, da je vzrok za abnormalnost v večini primerov genetičen: "Večino pritlikavih zajcev, ki jih prodajajo trgovine z živalmi, gojijo za prodajo. Ker jih želijo vzgojiti čim več, velikokrat parijo med seboj sorodne zajčke." Povedal je tudi, da je lahko krivo tudi okolje: "Morda so starši prišli v stik s strupi ali pesticidi, s katerimi zatirajo škodljivce."

Uslužbenci upajo, da zajčka ne bodo nikoli prodali, saj je "dvojno lep, ko miga z noskom". Lastnik pa je povedal, da ga ne bodo prodali najboljšemu ponudniku, ampak nekomu, ki bo zanj ponudil posebno mesto: "Ni kot druge živali. Je poseben, zato si tudi zasluži posebno mesto."


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu