POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
65 let ljubezni končno kronala s poroko
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek 65 let ljubezni končno kronala s poroko 
Po 65 letih sta zdaj 81-letna zaljubljenca končno našla srečo - potem ko sta večino življenja preživela vsak na svoji poti, sta se ti zdaj končno združili.
Michael Fitter in Mary Oaten sta se spoznala v Londonu v zadnjem letu druge svetovne vojne - njuna očeta sta bila poslovneža in znanca, oba sta hodila v isto anglikansko cerkev in se sčasoma zaljubila.

Michael jo je zaprosil, a kot je dejal zdaj, 65 let pozneje, čas preprosto ni bil pravi. Vsa ta leta pa sta ostala v stikih - čeprav oba poročena in z družinama, sta se vsako leto, vsaj ob božiču, spomnila drug na drugega in si pošiljala voščilnice. Leta so minevala in lani, ko sta oba ovdovela, sta se znova našla.

Kot je za britanski časnik Daily Mail razložil ženin, je v srcu vedno vedel, da je njegova mladostna ljubezen tisto pravo. Zdaj sta se odločila, da je po 65 letih čas, da se tudi uradno zavežeta drug drugemu - poročila sta se pred kakšnimi 50 svati, njunimi prijatelji in družinskimi člani.

"Tako zelo jo ljubim, saj sva ustvarjena eden za drugega. Poročila bi se že pred 65 leti, a nama ni bilo usojeno. Vsa ta leta sem v svojem srcu nosil ljubezen do nje, in ko sva oba ostala sama, sem kmalu spoznal, da je ona tista, ki jo želim," razlaga 81-letni ženin in dodaja, da sta si, čeprav je minilo toliko časa, še vedno tako zelo podobna.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu