POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Prašičja gripa
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Prašičja gripa 
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=TheInfoWarrior&e_id=100140



Potem pa se naj cepimo glede nato kar piše. Crying or Very sad


_________________
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool
Ja, strah ima velike oči Sad, kar prav dobro izkorišča farmacevtska industrija za svoje bogatenje ;TT. V prašičji gripi so zavohali brezmejen vir zaslužka, in železo je pač treba kovati, dokler je razbeljeno Surprised Surprised Surprised. Kdo bi izgubljal čas s testiranjem cepiva ... v tem primeru adijo dobički Sad! Sama se ne maram cepiti niti proti navadni gripi Wink Wink Wink. Vcepijo ti neke oslabljene viruse, ki naj bi sprožili v pogon naš imunski sistem Arrow, ta naj bi začel proizvajati protitelesa proti tem virusom, v resnici pa se le okužimo s temi virusi ;TT, kajti naš imunski sistem je v resnici oslabljen zaradi našega nezdravega načina življenja Surprised Surprised Surprised(slabo, nezdravo in pretirano prehranjevanje , alkohol, nikotin, mamila, stresi, premalo spanja, ponočevanje, obsedenosti s čim ... in še bi se lahko naštevalo v nedolgled ...) Cool.
Kar pa se tiče ohromelosti zaradi cepiva, moj sin 8 tednov ni mogel stopiti na nogice Sad, ko so ga cepili proti nevemkaterimže otroškim boleznim.Sad Bila sem že na robu obupa, in instinktivno sem mu dajala vitamine B kompleksa, kar ga je končno spet postavilo na noge banana. Drugo cepljenje sem nato odločno odklonila in povedala dohtarjem, naj me kar tožijo ;TT, če hočejo, da mojega otroka pa oni ne bodo uničevali Wink Wink Wink. Seveda zanikajo povezavo med ohromelostjo, živčnimi motnjami ... in cepljenjem, jasno Surprised Surprised Surprised, saj potem spet cvenk ne bi pritekal v njihove grabežljive kremplje  Wink.
Spodnja slika res prav nazorno prikazuje, kako nas strah dobesedno žene v prepad. Bolj se ravnajmo po naravnih zakonih, pa nobeno cepljenje ne bo potrebno Wink Wink Wink, ker bo narava že sama uredila tako kot je prav sunflower sunflower sunflower.




LP Ariel
Surprised



Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool  
Na spodnji povezavi si lahko prebereš imeniten članek banana  o tem, zakaj dandanes zbolevajo mladi Arrow ...  in seveda tudi "stari", saj smo danes končno vsi bolj ali manj mladi ujej ujej ujej ...


http://www.pozitivke.net/article.php/20090729123128578

LP Ariel
Surprised


Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu