POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Sladkor
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Sladkor 
Da med belim in rjavim sladkorjem je samo ta razlika,da je rjavemu dodano barvilo in je do dvakrat dražji kot beli sladkor.
So ugotovili na inštitutu za zdravje na Hrvaškem. Sad



_________________
Brez prepira,
ljubezen splesni.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov

Odgovori s citatom
Prispevek  
mi fraJeri pa vsi mislilo koLK je rjavi sLAdkor bolJ zdrav pa take fore :)


_________________
smiLe & tHe worLd wiLL smiLe witH you :)

http://www.mojalbum.com/romanalesjak
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool
Najbolj zdrava je melasa, ki je stranski produkt pri pridobivanju sladkorja sunflower sunflower sunflower. V njej ostanejo vse koristne  snovi ( rudnine, vitamini ...) banana, katerih je sladkor oropan Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad. Ne pravijo zaman sladkorju beli strup, kajti organizem le zakisa, to zakisanost pa mora telo nevtralizirati s kalcijem Surprised Surprised Surprised,
ki ga jemlje iz kosti, zob in tkiv Cool. Sploh se ne zavedamo, kakšno škodo si delamo z uživanjem kristalnega sladkorja! Sad

LP Ariel
Surprised



Odgovori s citatom
Prispevek  


Zaradi dveh pločevink sladkane pijače na dan
se lahko znajdete na seznamu za presaditev jeter        


Na spletni strani Dnevnik.si pišejo,  da so znanstveniki iz Izraela z novo raziskavo o škodljivosti sladkanih pijač prišli do skrb vzbujajočih podatkov: že dve pločevinki pijače z visoko vsebovanostjo sladkorja ali pa sveže iztisnjenega soka lahko povzročita dolgoročno okvaro jeter, ki se lahko konča s potrebo po novem organu.

Okvaro jeter smo ponavadi povezovali s pretiranim pitjem alkohola, a nova raziskava je ugotovila, da jetra lahko poškodujejo tudi brezalkoholne pijače, predvsem tiste z veliko sladkorja. Do okvare pa ne pride le takrat, ko oseba na dan spije ogromne količine omenjene pijače, ampak že po dveh spitih pločevinkah na dan.

Znanstveniki so študijo izvedli s skupino devetdesetih oseb, 45 moških in 45 žensk. Opisati so morali svoje vsakdanje aktivnosti, kot so telovadba, dnevni vnos kalorij in količino sladkanih pijač, ki jih zaužijejo.

Znanstveniki so ugotovili, da so kar pri osemdeset odstotkov oseb, ki so redno pile sladkane pijače, na jetrih opazili spremembe. Ta odstotek je bil pri osebah, ki sladkanih pijač niso redno pile, veliko nižji, le okoli 17 odstotkov, še pišejo pri Dnevniku.si.

Vir: dnevnik.si

Sončeve pozitivke 20. 08. 2009

LP Ariel
Surprised



Odgovori s citatom
Prispevek  
Sad Pišuka a zej pa še redbula nam smu pit ;TT, kva pa ajskrim, kok cukra je pa tm not, sam ne reč de ga j' tumač Crying or Very sad, pa sej dons že use s tmo cukram nafilan, še u kobase ga devlejo bohjhnimard ;TT
TULIPAN
Sad
;OO  Arrow

Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu