POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Trop podivjanih mačk napada pse in preži na pešce
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Trop podivjanih mačk napada pse in preži na pešce 
Vsi menijo, da so mačke med najbolj priljubljenimi domačimi živalmi, toda stanovalci soseske v Essexu se s tem niti pod razno ne bi strinjali. Že tedne po njihovi sosedski terorizira trop podivjanih mačk, ki uničujejo lastnino in vrtove ter prežijo na pešce.
Sosedska ponoči ne spi, ker se mačke ponoči nenehno pretepajo in mijavkajo. Starši otrokom ne pustijo, da bi se igrali zunaj, saj se bojijo, da jih bodo mačke hudo opraskale ali celo ugriznile. „Rada imam mačke, toda situacija je ušla iz vajeti. Poškodovale so ograje in lope. Uničujejo kakovost našega življenja,“ je povedala neka 59-letna ženska, ki svojim vnukom ne dovoli, da se igrajo na vrtu.

Johna Randalla in njegovo psičko je skupina petih mačk namreč napadla, medtem ko sta se sprehajala po ulici. Randall trdi, da ga je skupina mačk obkolila, potem pa so začele tako njega kot njegovo psičko Scrappy gristi po nogah.

„Bil sem resnično šokiran. Že prej sem videl mačke, kako napadajo, ampak to je bilo resnično nenavadno,“ je pojasnil Randall in dodal, da se njegova psička sedaj zelo boji mačk.

Po nekaj ducatih poročil o nenavadnem obnašanju mačk se je tamkajšnje združenje za skrb za živali odločilo, da zadevo preučijo in poskušajo ukrotiti podivjane mačke. Predstavnica društva RSPCA Klare Kennett je povedala, da „ni nenavadno, da nastanejo skupine podivjanih mačk, toda nenavadno je, da napadajo ljudi. Predvidevam, da so imele leglo v bližini in so se počutile ogrožene zaradi prisotnosti psa“. Kennettova je še dodala, da so se mačke namnožile izven kontrole in da bo zato lokalnim oblastem predlagala, da bi postavili pasti in njih kastrirali.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
Res zanimivo tole, ko pa so mucke znane po nežnosti in prisrčnosti. Le kaj se jim je zgodilo? Arrow  Arrow  Arrow


_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool
Kar ne morem si predstavljati Wink Wink Wink, da bi ta komaj nekaj kilska bitja lahko uničevala vrtove in napadala ljudi Sad. Tole se mi zdi malo iz trte zvito! ;OO

LP Ariel
Surprised



Odgovori s citatom
Prispevek  
Sad Nobena žvav ne podivja kr tko z lufta kukr tut čvovk ne ;TT. A nobenmu ni ke u verštendkostn kapniu deb žvau nafutrou al pa saj mau frišne vode djal revšetkm, prmejkrvavedile? ;TT Žvav se sam bran kdr je ogrožena Surprised
TULIPAN
Sad  Mad  Wink ;OO


Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu