POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
POSILSTVO 15-LETNICE OPAZOVALO IN SNEMALO 12 MIMOIDOČIH
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek POSILSTVO 15-LETNICE OPAZOVALO IN SNEMALO 12 MIMOIDOČIH 
Vedno več je primerov, ko naletimo tudi na takšne posameznike, katerim je veliko bolj pomembna objava grozljivega prizora kot da bi žrtvi priskočili na pomoč...
Moralno ali ne, takšni smo ljudje. Seveda bi bilo krivično, v kolikor bi obsodili sodobno tehnologijo kot velikega krivca. Gre enostavno za začaran krog, saj tako kot so za sporne objave včasih odgovorni mediji, tako so včasih nemoralni tudi sami ljudje, ki s posredovanjem takšnih in drugačnih vsebin, le še podpirajo takšno početje.

In tako se je zgodilo tudi v tem primeru. 15-letnico je namreč v javnosti, pred šolo, napadlo šest nasilnežev, ki so se z nedolžnim dekletom sprva poigravali, jo skušali opiti, ter jo v nadaljevanju tudi pretepli in posilili. Grozljiv prizor pa so spremljali tudi mimoidoči, ki pa se niso odločili dekletu pomagati, temveč prizor kar posneti, z namenom, da bi ga lahko videl ves svet.

Ameriška policija je bila nadvse šokirana, ko je izvedela, da je kar 12 ljudi opazovalo napad, nihče od njih pa ni ukrepal. Napada tudi nihče ni prijavil, zato so policisti dekle našli kasneje, ko je bilo že nezavestno. Kar šest fantov naj bi jo namreč približno dve uri posiljevalo, jo na koncu preteplo in pustilo na pol golo ležati na tleh pred šolo. Dekle so nemudoma prepeljali v bolnišnico, kjer si je tudi že delno opomoglo.
Le enega od nasilnežev so že obsodili, dva pridržali, ostale pa še iščejo...


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu