POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Alergičen na ženo - dobesedno
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Alergičen na ženo - dobesedno 
Britanec Darren Young je alergičen na kemikalije, ki se jih uporablja v kozmetiki, zato s svojo ženo ravna "zelo previdno".
Če se 45-letni Darren dotakne svoje žene, ko ima ta na sebi kakšen kozmetičen preparat, dobi mozolje, srce pa mu začne izjemno hitro biti in se lahko v skrajnem primeru celo ustavi.
Alergična reakcija se pojavi ob zadostni količini nekaterih kemikalij, ki so prisotne v vsakdanjih kozmetičnih izdelkih, kot so kreme, losioni in deodoranti.

Alergična reakcija se je prvič pojavila, ko je bil Darren v bolnišnici in so mu dali injekcijo nekega steroida. Njegov obraz je v trenutku zatekel, srce pa se mu je ustavilo, zaradi česar so ga morali zdravniki celo dvakrat oživljati. Vse od takrat mora pozorno brati etikete na kozmetičnih rečeh in imeti pri sebi posebne antialergene za primer alergične reakcije. Svoje žene Sue se dotakne le, če je "čista". Sam se zna ob tem tudi dobro pošaliti: "Ko se odpraviva v posteljo, Sue ne potrebuje glavobola za izgovor. Reči mora le, da je uporabila losion za telo, ki me lahko ubije."

Alergičen tudi na zobno pasto
Darrenov primer je šele tretji ugotovljen na svetu, poleg kozmetičnih preparatov pa je alergičen tudi na nekatera živila, zobno pasto, peno za britje, olje po sončenju in osvežilec zraka. Darren, ki ima sicer dva otroka, še pravi: "Reakcijo lahko dobim tudi, če grem v pub ali restavracijo, kjer je pred mano sedela ženska."


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
Joj, boga oba, ampak ljubezen premaga vse

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu