POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Filmske uspešnice leta 2009
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Filmske uspešnice leta 2009 
V letu 2009 smo bili priča mnogim filmskim uspešnicam, ki so na takšen ali drugačen način zaznamovale leto. Poglejte si nekaj najbolj odmevnih filmov preteklega leta.
Med najbolj gledanimi filmi leta 2009 je animirani film Ledena doba 3, saj je potolkel vse rekorde gledanosti. Nad animirano pustolovščino so navdušene vse starostne generacije, saj so Manny, Sid, Scrat, Diego, Ellie in ostala druščina, ki ti zlezejo pod kožo, neskončno simpatični ter zabavni s svojimi norčijami. Prijatelji se v tretjem delu podajo na novo pustolovščino, kjer jih čaka kar nekaj izzivov, med drugim se morajo soočiti z dinozavri.

Naslednji film, ki so ga gledalci težko pričakovali, je bil zagotovo Angeli in demoni, posnet po knjižni uspešnici Dana Browna. Film je uspešno izpolnil vsa pričakovanja, glavna moška vloga pa je bila zaupana Tomu Hanksu. Film prikazuje zgodbo poznavalca simbolov profesorja Langdona, ki je na sledi novi zaroti svetovnih razsežnosti. Po skrivnostnem umoru znanstvenika se Langdon zaplete v labirint zapuščenih katedral in nasilnih umorov kardinalov, ker se mora zoperstaviti maščevalni bratovščini Illuminatov.

Tudi komedija Počitnice za odrasle je osvojila srca gledalcev. Štirje pari se odpravijo v tropsko letovišče, namenjeno zakonskim terapijam. Na žalost se prijatelji ne zavedajo, da počitniški raj ni namenjen zgolj zabavi, temveč se za privlačno kuliso skrivajo zahtevni programi skupinskih vadb, psiholoških pogovorov in testov samospoznavanja. Postopoma se razkrijejo številne zamolčane skrivnosti, skrite želje in dolgoletna nezadovoljstva, kar vsem vpletenim povzroči številne zabavne zadrege.

Zelo dobro gledanost je dosegel tudi film Brüno, kjer homoseksualni mladenič s svojim nenavadnim obnašanjem vzbudi veliko nejevolje in zgražanja. Peto mesto najbolj gledanih filmov v letošnjem letu si je prisvojil film 2012, ki govori o uničenju človeštva in koncu sveta, ki nas čaka leta 2012.

Marca leta 2009 nas je navdušil film Revni milijonar, ki je prejel največje število oskarjev, kar osem. Po mnenju gledalcev, ki so si film ogledali, si je film pošteno zaslužil prestižno filmsko nagrado.

Naj vam nanizamo še nekaj filmov, ki so zagotovo pustili svoj pečat v letu 2009: Neslavne barabe, Hannah Montana, Terminator: Odrešitev, Transformerji 2: Maščevanje padlih, Grda resnica, Snubitev, Bralec, Brez povratka 4, Žaga VI, Paranormalno, Harry Potter in princ mešane krvi, Prekrokana noč, Ljubezen se zgodi, Ljubezen, ločitev in nekaj vmes, Mlada luna, Avatar …


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu