POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Kuhar na RAI razkril recept za pripravo mačjega mesa
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Kuhar na RAI razkril recept za pripravo mačjega mesa 
Znani italijasnki kuhar je v televizijski oddaji La prova del cuoco na RAI predstavil recept za pripravo mačjega mesa, s tem pa povzročil zgražanje mnogih.
Beppe Bigazzi, ki na italijanski nacionalni televiziji vsak dan nastopa v kuharski oddaji in predstavlja recepte, je tokrat prešel mejo dobrega okusa. Sredi priljubljene oddaje je milijonom gledalcem namreč predstavil recept za pripravo obroka, ki vsebuje tudi mačje meso.

Pri predstavitvi je Bigazzi spomnil, da je prav mačje meso rešilo mnogo Italijanov v času druge svetovne vojne, obenem pa priznal, da sam zelo uživa v tovrstnem mesu, saj naj bi bilo boljše od mesa večine drugih živali.

Na epizodo kuharske oddaje so se odzvali številni borci za živali, nakar so Bigazzijevi oddajo odstranili s programa. RAI Uno pa tudi ni želel predstaviti podatkov o gledanosti oddaje, kjer je bil predstavljen omenjeni recept.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
Arrow Mevki pa Ariel, kva pa vidve na tole pravta? ;TT Pišuka jm italjanska, tiče pa mačonarje žrejo, francozi použe, kitajc pa pse pa podgane pa žužke, čudn de še svojh tastarh u piskre ne zmečejo, bohve če jh ne, folk prsmojen totaln ;TT. Pol se pa še po teve hvaljo pa recepture talajo, tazgorn ata nej jh fejst užge po guzi pa po betic, pišuka jm smotana ;TT Sad
TULIPAN
Sad ;TT  Wink  ;OO  Arrow  Neutral  Crying or Very sad  Embarassed  Cool



Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool
 
Meni je misel, da nekdo uživa mačje ali pasje meso, neznosna in nepredstavljiva Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad. Ali taki ljudje lovijo tudi leve in tigre za svojo prehrano ;TT? Ne verjamem, da zmorejo toliko poguma Sad, raje se spravljajo na nedolžne in nebogljene muce in kužke ;TT. A narava se maščuje, ker del kazni dobijo že kar takoj Sad, kajti meso mesojedih živali je veliko bolj škodljivo (strupeno?) za človeka kot meso rastlinojedih živali Surprised Surprised Surprised. In čisto prav jim je Razz! Drugi del kazni bodo pa pokasirali čez leta  - ko bodo zboleli za kakšno hudo boleznijo Sad. Saj jim ne privoščim ... a kaznovali se bodo sami Sad!

LP Ariel
Surprised


Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu