POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Psička Laska posvojila pujski Alice in Emmo
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Psička Laska posvojila pujski Alice in Emmo 
Družina Hecker je znana po tem, da pomaga najdenim živalim. Tokrat pa se je izkazala tudi njihova sedmletna psička, ki je pod svoje okrilje vzela dve divji prašički.
Divji prašički Alice in Emmo so našli v bližnjem gozdu v okolici Hamburga. Najdenčki sta bili sestradani in sami, zato ju je v oskrbo vzela družina Hecker. Pri tem pa jim je v veliko pomoč domača psička Laska, ki ju ves čas razvaja, se z njima igra, ponoči pa skrbi, da jima je toplo.

Glava družine in biolog Franz Hecker pravi, da je Laska odlična nadomestna mati. "Čisti ju, postavi na noge, če se prevrneta, skrbi, da jima je toplo, in ves čas pazi nanju," pravi Franz. Čeprav sta bili samički najdeni hkrati, Franz pravi, da nista sestrici.

Prašički nista sestrici
Alice je po njegovih besedah stara pet tednov, njeno mamo pa je najverjetneje povozil avto. Kaj se je zgodilo z mamo dva tedna stare Emme, pa biolog ne ve. Ko so ju našli, je bila Emma zelo bolna, vendar je po takojšnjem obisku veterinarja in dobri oskrbi kmalu okrevala.

Ker sta samički že od malega v oskrbi ljudi, najverjetneje, ko bi odrasli, ne bi preživeli v divjini. K sreči pa imajo Heckerjevi prijatelje v bližnjem živalskem vrtu. Tako bosta lahko Emma in Alice, ko njuni skrbniki ne bodo mogli več skrbeti zanju, tam našli svoj dom.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu