POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
eRepublik - Pomagajte Sloveniji
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek eRepublik - Pomagajte Sloveniji 
eRepublik  8)

eRepublik je brezplačna spletna igra in simulacija pravega sveta, ki je dostopna vsakemu. Trenutno je že preko 226 tisoč uporabnikov, medtem ko pa je Slovencev le 760, vendar pa lahko vi vse spremenite z klikom na to stran.Registrirajte se in postanite del Slovencev tudi preko spleta.

Opis igre

Na začetku se boste morali zaposliti in kupovati hrano. Z delom boste dvigovali vaš skill za posamezno panogo in tako tudi plačo. Čez čas se boste lahko borili v vojni, naredili svoj časopis, ustanovili organizacije in pa podjetja ter sodelovali v politiki kot kongresnik, predsednik stranke ali predsednik države. Dobili pa boste tudi 5 Golda in še pokal, ki bo prikazan v vašem profilu, če ste npr. 30 dni zapored delali, postali kongresnik, postali predsednik države in podobno.

Kako je v Sloveniji

Slovenija ima 6 pokrajin to so: Primorska, Gorenjska, Dolenjska, Notranjska, Štajerska in Koroška ter Prekmurje. Prej smo imeli tudi avstrijsko Koroško, vendar pa smo jim zaradi premajhnega števila prebivalcev morali vrniti. Slovenija je socialna država, saj pomaga svojim začetnikom, da se takoj lahko zaposlijo in dobijo še nasvete ter podobno od vlade.

  Arrow Registracija eRepublik (klik)  :D

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek  
Zdravo!

Erepublik je simulacija pravega sveta. Masivno število prebivalcev omogoča, da se gospodarstvo, politika in druga podrocja obnašajo zelo podobno pravemu svetu. Gre za »browser-based« igro, kar pomeni, da je v celoti dostopna preko interneta, do nje pa lahko dostopate kjerkoli.
Kot igralec imaš mnogo poti. Lahko se zaposliš v katerem izmed mnogih podjetij, lahko ustanoviš svoj časopis in ljudem sporočaš, kaj ti misliš, in se pridružiš stranki ter ji z volitvami pomagaš na oblast. Čez čas boš morda tudi dovolj premožen, da ustanoviš svoje podjetje ali stranko. Kot podjetnik se lahko odločiš med večimi panogami od prehrambene do darilne in orožarske ter druge.

Seveda moraš tudi redno trenirati, da se bo država lahko v primeru oboroženega spopada dobro branila. Vojskovanje je pomemben del igre in na eni strani uničuje države, na drugi pa jih naredi velesile.

Večina Slovencev je zbranih v Sloveniji in želimo, da se nam pridružiš ter s tem pomagaš oblikovati boljšo e-Slovenijo.

Erepublik Slovenia Priporočam da se vselite v Lower Carlolina ker ima regija najmočnejšo bolnico!

Prijava na socialo kjer boste dobili začetne napotke informacije in pomoč!
Slovenian Social Service


Prosim, vsaj poskusite eslovenija vas potrebuje!
lp

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu