POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Besna vrana ranila tri Zagrebčane
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Besna vrana ranila tri Zagrebčane 
Vrana, ki ji je mačka požrla mladiča, je danes v naselju Malešnica na zahodu Zagreba napadla in lažje poškodovala vsaj tri mimoidoče, poročajo hrvaški mediji. Poleg nujne medicinske pomoči so policisti na kraj dogodka poklicali tudi gasilce.
Vse skupaj se je začelo okoli 10. ure, ko je mačka požrla enega izmed vraninih mladičev, drugi pa je iz gnezda padel na grmovje. Vrana je zatem začela napadati ljudi ter s kljunom in kremplji ranila tri osebe, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

"Hodil sem proti avtobusni postaji s slušalkami na ušesih, naenkrat pa me je nekaj udarilo kot s pestjo," je pričanje enega izmed napadenih povzel spletni portal Index.hr. Napadeni je dodal, da je za hrbtom na tleh zagledal vrano, ko pa se je prijel za glavo, je začutil kri.

Potem ko je mačka nekaj urah po prvem mladiču požrla tudi drugega, je vrana odletela, je še poročal Index.hr, ki je članek o nenavadnem dogajanju naslovil z besedami: "Hitchcock na Malešnici".

Policisti so se posvetovali s strokovnjaki, ki so potrdili, da gre za normalno obnašanje vran v tovrstnih okoliščinah in da ni pričakovati novih napadov.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu