POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Nevsakdanji pregled ženskih dojk
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Nevsakdanji pregled ženskih dojk 
Finski zdravnik se bo moral zagovarjati na sodišču. Mladi pacientki je pri pregledu dojk sesal bradavice, zato ga je obsodila za spolno vznemirjanje.
20-letno dekle iz Finske je imelo pred tremi leti težave, saj ji je iz dojk dalj časa neprestano tekla neznana tekočina. Odločila se je za obisk pri zdravniku in prosila za pregled z ultrazvokom.

Zdravnik pa se je odločil za precej nenavadno metodo. Pacientki, ki mu je to dovolila, je namreč sesal bradavico. Dejal je, da je želel okusiti, kakšnega okusa je tekočina. Čeprav je mlada Finka zdravniku dovolila sesanje bradavice, je pozneje proti njemu vložila tožbo zaradi spolnega vznemirjanja.

Zdravnik je na sodišču vse priznal in pojasnil, da je šlo v resnici za staro ljudsko "zvijačo". Ker je za poseben pregled dobil dovoljenje pacientke, je sodišče odločilo, da v tem primeru ne gre za nedostojno vedenje.

A mlada Finka s sodbo ni zadovoljna, zato se je zdaj pritožila še na vrhovno sodišče.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
Cool  Cool  Cool
Po eni strani ne bi rekla, da ni šlo za nedostojno vedenje ;OO, saj je zdravnik v resnici zlorabil zaupanje pacientke ;TT, česar pa naj bi zdravniki ne počeli , ker ni etično Wink Wink Wink, po drugi strani pa mislim, da ga pacientka kljub temu ni imela pravice tožiti Cool, saj mu je nedostojno vedenje zavestno dovolila Surprised. Ta neljubi pripetljaj bi ji  v bistvu moral biti opozorilo oz. (neprijetna) izkušnja, šola Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad, da bo drugič pri takih brezvestnih zdravnikih bolj previdna oz. manj naivna Neutral. Vsaka šola pa nekaj stane, kot vemo Surprised Surprised Surprised!

LP Ariel
Surprised  


Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu