POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Hiša tisočerih stranišč na Kitajskem odprla svoja vrata
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Hiša tisočerih stranišč na Kitajskem odprla svoja vrata 
Ste kdaj pomislili kako privabiti turiste z motivom stranišča? Kitajci imajo odgovor. Zamislili so si ogromno javno stranišče, v katerem je 1000 stranišč z različnimi motivi, ti pa se nahajajo v štirinadstropni stavbi.
Uradniki v mestu Chongqing, ki se nahaja na JZ Kitajske, želijo priti tudi v Guinnessove knjigo rekordov. V knjigo bi prišli kot najštevilčnejše javno stranišče, ki nudijo svoje storitve brezplačno.

"Širimo kulturo uporabo stranišč. Ljudje lahko ob opravljanju svojih potreb poslušajo nežno glasbo in gledajo televizijo," je dejal Lu Xiaoqing, predstavnik iz turističnega urada iz ulice Yangrenjie, oziroma "Ulice tujcev", kjer se stranišče nahaja. "Ko opravijo svoje potrebe, se ljudje počutijo zelo zelo veseli", je še dodal Xiaoqing.

Stranišča imajo različne teme, stranišče z odprto streho, stranišče v krokodiljevi glavo, stranišče, ki ima nad seboj žensko, ki je izredno podobna Devici Mariji če jih naštejemo le nekaj.

"Ponavadi so stranišča vsa ista. To javno stranišče je nekaj posebnega. Še nikoli nisem videl česa podobnega", je dejal nek izredno navdušen turist.

Ker so storitve v javnem stranišču brezplačne, v prihodnosti načrtujejo izgradno trgovine, kjer bodo prodajali izdelke v vezi z javnim straniščem, nahajala pa naj bi se v bližini. Najbrž se v trgovini ne bodo trudili z izgradnjo toaletnih prostorov.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu