POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Mati je dojenčka oprala v pralnem stroju
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Mati je dojenčka oprala v pralnem stroju 
Deset dni stara deklica je umrla potem, ko jo je mati dala v pralni stroj in ga vključila. Dojenčica je bila skupaj s perilom v pralnem stroju 40 minut skozi ves cikel pranja.
Lyndsey Fiddler je dojenčico oprala skupaj s kupom perila, tega pa naj ne bi vedela. Pravi, da jo je odkrila šele po tem, ko je perilo oprala. Iz pralnega stroja je slišala čuden zvok, ko ga je odprla, pa je našla mrtvo deklico. Ko je 26-letna Fiddlerjeva klicala na pomoč, je dejala: "Moj otrok je mrtev." Zdravniško osebje je v telefonu slišalo tudi njeno teto, ki je vpila: "Ni res, da nisi ubila svojega otroka. Ubila si ga, ja!"

Na policijski postaji so dejali, da so bili priča že velikemu številu umorov, da pa kaj takega še niso videli. Družinski člani so bili že prej v skrbeh za otroka, in sicer zaradi Lyndseyjine preteklosti. Ker je bila redna uživalka drog, so želeli po rojstvu deklice pridobiti skrbništvo nad njo, a jim ni uspelo. Mati je bila v četrtem mesecu zaradi uporabe drog celo aretirana.

Oče deklice je dejal, da ne more verjeti, da je otroka dejansko ubila: "Globoko v srcu ne verjamem, da bi Lyndsey namerno ubila najino hčerkico."
(vir: Dnevnik)


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu