POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Seks v vesolju? Nasa ne odgovarja
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Seks v vesolju? Nasa ne odgovarja 
Ameriška vesoljska agencija Nasa se je do zdaj na eleganten način izmikala vsem vprašanjem, ki so namigovala na seksualne podvige v vesolju. Vendar tako imenovani strokovnjaki vedno bolj silijo in želijo dobiti odgovore na vprašanja. Še več – ker pravih odgovorov ni, so si kar sami zamislili celoten potek dogajanj.
»Ljudje obožujemo seks in o njem vseskozi razmišljamo. Predstavljajte si, da ste na dolgi poti na Mars, naenkrat pa se sami znajdete z žensko,« razmišlja avtor knjige Seks na Marsu, Rhawn Joseph.

»Zaradi delovanja gravitacije bo seks v vesolju še bolj vroč in tudi vlažen,« je prepričana pisateljica znanstveno fantastičnih romanov Vanna Bonta.

»Turistični poleti v vesolje so vse bolj popularni. A ljubiti se s pogledom na Zemljo, to bo pravi afrodizijak,« je dejala avtorica knjige Seks v vesolju Laura Woodmansee. »Nekdo bo poskušal prvi, a vseeno je treba paziti, da se ne spočne otroka, ker materine kosti in mišice brez Zemljine gravitacije ne bi prenesle poroda.«

Nihče od strokovnjakov pa natančno ne ve, kako bodo delovale kontracepcijske tabletke, saj ni pravih dokazov, da bo njihovo delovanje takšno kot na Zemlji.
Slovenske novice)


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu