POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Tjulenj prisolil klofuto nemškemu bokserju
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Tjulenj prisolil klofuto nemškemu bokserju 
Če bi šla 53-letna Škotinja Lynne Morris z možem iz vasice Eastern Aberdour na polotoku Fife na skrajnem vzhodu Škotske do tri kilometre oddaljenega in skoraj že 900 let starega gradu Aberdour na sprehod brez fotoaparata, te zgodbe seveda ne bi brali. Če bi jo brez priloženih fotografij vseeno kje objavili, ji ne bi nihče verjel. Kdo je pa že videl igrivega tjulenjčka, ki bi se v plitvi vodi le nekaj metrov od obale zapletel v prepirček s presenečenim psom, ga s plavutasto šapico nekajkrat klofnil po smrčku, ga po hitrem postopku spodil iz vode in mu ukradel teniško žogico, za katero se je pognal v vodo!

Zakonca Morris sta med sprehodom do slikovitega, imenitno obnovljenega gradu Arbedour na morski obali srečala žensko z mladim nemškim bokserjem. Da se je mladič natekel in da se ji ni motal med nogama, mu je lastnica metala teniško žogico, ki je na koncu, prav v trenutku, ko sta prišla blizu Morrisova, končala v morju.

 Teniška žogica je namreč pristala tik pred smrčkom razposajenega mladega tjulnja, ki se seveda ni dal prositi in se je začel igrati z njo. Za tjulnje se ve, da so strašno spretne živali. Ko je v plitvo morje pridirjal še pes, je Lynne potegnila iz torbice fotoaparat in srečanje ovekovečila. Morrisova je fotografirala, njen mož in bokserjeva lastnica pa sta se smejala, da je daleč odmevalo. Serijo enkratnih fotografij srečanja in obračuna mladega tjulnja s prav tako mladim bokserjem je Lynne za lep denar prodala časnikom, razposajeni tjulenjček in bokser pa sta bila na Škotskem junaka dneva. Dnevnik Scotsman je o neobičajnem pripetljaju objavil celostransko ekskluzivno fotoreportažo.

(Slovenske novice)


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu