POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Charlie zatavala od doma
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Charlie zatavala od doma 
Muca Charlie še ni povsem okrevala od pustolovščine, ki si jo je privoščila konec zime. Črno-bela nagajivka, ki še ni dopolnila dveh let, je v hišo v Cornwallu v Veliki Britaniji prišla kot božično darilo za 18-letno Natasho Johns. Sprva se je crkljala in igrala le za varnimi zidovi hiše, kmalu po novem letu pa je začela siliti na prosto.
Po vsakem izhodu se je varno vrnila domov, potem pa se je v začetku februarja za njo izgubila vsaka sled. »Moram priznati, da sem bila nekaj dni po njenem izginotju zelo potrta. Delila sem letake in lepila plakate po vsem mestu. Upala sem, da jo bo kdo našel. Pa nič.« Življenje je teklo naprej in Natasha je že opustila vsakršno upanje, da se bo Charlie še kdaj vrnila domov, ko je 19. maja zazvonil telefon. »Nisem imela besed, ko so me poklicali in povedali, da so jo našli. Še bolj sem se začudila, ko so mi razkrili, kje so jo našli. Niti sanja se mi ne, kako se je lahko znašala tako daleč.«

Na drugi strani telefonske žice je bil predstavnik zavetišča za živali Mike Pugh. Muca je postala njegova varovanka, potem ko so jo na robu moči našli v pristanišču severno od valižanskega mesta Holyhead, torej kar 650 kilometrov od doma. »Sprva je bila zelo plašna. Zvabil sem jo z nekaj hrane. Bila je povsem sestradana. Lastniki mačk bi morali ljubljenčkom namestiti čipe, saj lahko ti zaidejo na stotine kilometrov od doma in so pogrešane tudi več let,« je prepričan Mike. K sreči je imela Charlie ovratnico s telefonsko številko, ki je tako našo zgodbo pripeljala do srečnega konca.
(Slovenske novice)


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu