POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
V restavraciji za vodo iz pipe za 3,5 evra!
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek V restavraciji za vodo iz pipe za 3,5 evra! 
Bi v restavraciji plačali 3,5 evra za vodo iz pipe, ki se filtrira preko šest tisoč dolarjev vrednega italijanskega sistema, ki vodo prečisti, ohladi in doda mehurčke?
Za takšno prodajo vode se je odločil Mark Best, glavni kuhar in lastnik restavracije v Surry Hillu v Avstraliji, ki pojasnjuje, da stranke lahko ob plačilu 3,5 evra spijejo vode kolikor želijo. Z vgradnjo filtrirnega sistema v svoji restavraciji je odpravil prodajo vode v steklenicah in plastenkah, ki po njegovih besedah preveč obremenjujejo okolje.

Za sistem, ki prečiščuje vodo iz vodovoda se je odločil po obisku Združenih držav Amerike, ko je jedel v restavracijah Blue Hill, Per Se in Coi. Pred petimi leti sta se prvi za takšno prodajo vode odločili restavraciji kot sta Incato in Del Posto, ki sta med prvimi odpravili prodajo ustekleničene vode. Del Posto je še celo tako daleč, da je najel mojstra priprave vode, ki je pripravljal recept za vodo več mesecev.

Za razliko od Mark Besta, ki v svoji restavraciji računa za vodo, pa so se ostale restavracije odločile, da za vodo ne bodo računale. Vseeno pa se je glede Bestove prodaje vode iz vodovoda pritožilo le nekaj strank. Tistim, ki se pritožijo, Best plačilo za vodo takoj odstrani z računa.
(Cekin)


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu