POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Na računu se jima je prikazal Kristus!
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Na računu se jima je prikazal Kristus! 
Globoko vernemu mlademu paru se je po treh dneh na računu, ki sta ga prejela v trgovski verigi Walmart, po prihodu iz cerkve prikazal obraz Jezusa Kristusa. Prevara? Še zdaleč ne, sta prepričana oba.
Očitno se je moralo spet zgoditi. Potem ko se je Jezus Kristus v podobi odrešenika doslej prikazal že na različne načine, od opečenega toasta, na palačinki in vse do kavne usedline ter v drugih oblikah, se je sedaj spet pojavil v precej svojevrstni obliki.

Mlademu paru, Gentry Lee Sutherland in Jacobu Simmonsu, se je tako po treh dneh, ko sta domov prinesla račun iz trgovine Walmart, pojavil na njunem blagajniškem izpisku. "Bog je resničen in nas gleda," je prepričana Gentry Lee.
Kristusova podoba naj bi se po njunem pričevanju prikazala, potem ko sta prišla od cerkvene maše, Jacob pa je na računu, ki je bil na tleh, opazil, da se je spremenil. "Ko sem šel iz kuhinje, sem ga opazil in me je gledal," je povedal. Rjavo siva podoba zares prikazuje obraz moža s košato brado.

"Bolj ko ga gledaš, bolj se ti zdi, da je to Jezus. Bilo je res šokantno in dih jemajoče. Če se spreminja glede na temperaturo, kako je lahko prevara, če je bil na tleh?" je še dodal Simmons.

"Zdi se nama, da je to blagoslov, ki nama ga je poslal Bog, zato sva se odločila, da morava to deliti s svetom," je zaključila Gentry Lee.

Simmons je tudi dejal, da bo dal račun na test, da bodo ugotovili, kako je podoba nastala. Tisti, ki so prepričani, da Bog obstaja, ga očitno znajo tudi prepoznati. Pa četudi na računu od najbolj znane ameriške trgovske verige ...
(24ur)


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu