POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Nadležni in nepopravljivi fetišist
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Nadležni in nepopravljivi fetišist 
Ljudi vzburjajo najrazličnejše stvari. Eden izmed fetišev so ženske noge, bolj natančno nožni prsti.
Ljubitelj ženskih prstov je tudi 50-letni Američan Michael Robert Wyatt, ki s svojim fetišem že vsaj dve desetletji nadleguje pripadnice nasprotnega spola. Po več kot desetih letih, odkar je nazadnje prišel navzkriž z zakonom, so ga v mestu Conway v zvezni državi Arkansas spet aretirali zaradi nadlegovanja žensk.

V neki trgovini je tako najprej stopil do 27-letnice in ji dejal, da so mu zelo všeč njeni nožni prsti, ker so tako dolgi in lepi. Potem ji je povedal, da so njegov fetiš ženske noge in bi ji rad sesal prste. Podobno je v trgovini za hišne ljubljenčke ogovoril 40-letnico. Vse skupaj se je končalo tako, da je na verandi pred hišo sezul čevelj 83-letni starki in ji začel sesati prste na nogah. Prestrašena je obvestila policiste in ti so Roberta prijeli. V vrsti za prepoznavanje sta ga identificirali 27-letnica in 40-letnica, najstarejša žrtev pa ni bila gotova, da se ji je po nogah slinil prav Wyatt.

Ta ima na vesti celo kopico podobnih dejanj. Prvič je »udaril« leta 1991, ko je blagajničarki v marketu dejal, da bi ji rad odsekal noge in ji potem sesal prste, medtem ko bi ona izkrvavela. Za precej iztirjeno fantazijo so mu naložili štiri leta zapora - odsedel je samo eno leto -, denarno kazen in obvezno zdravljenje. Večkrat so ga aretirali, ker se je v trgovinah z oblekami za nežni spol predstavljal kot specialist za bolezni nog; ko so mu ženske nasedle, jih je začel poljubljati po nogah in jim, jasno, sesal prste. Nazadnje se je za rešetkami znašel leta 1999, ko je brez privolitve fotografiral več žensk oziroma njihovih nog.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu