POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
V svojem domu lahko preprosto pričarate lepoto božiča
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek V svojem domu lahko preprosto pričarate lepoto božiča 
Svojemu domu lahko to leto ob božičnem času podarite nekoliko osebnejši pridih. To lahko storite tako, da nekaj okraskov izdelate sami, da se lotite peke piškotov ali pa ste še posebno ustvarjalni pri obdarovanju svojih bližnjih.
Toplino in prijetno vzdušje v božičnem času lahko dosežete s čisto preprostimi idejami, ki vam ne bodo vzele veliko časa. Zakaj bi na primer zavrgli stare okraske za božično drevesce? Lahko jih uporabite kot dekoracijo, tako da jih razporedite po omarici ali polici.


Okraski iz papirja ali lesa
Zakaj bi zapravljali ogromno denarja za steklene božične okraske, ko pa so papirnati ravno tako lepi. Iz papirja lahko ustvarite zvezdice in snežinke ter jih obesite po hodniku ali nad jedilno mizo. Če sami nimate ustvarjalne žilice ali dovolj delovne vneme, lahko podobne lepe papirnate okraske tudi kupite. Za retro videz lahko sami naredite preproste vintage papirnate verige. Zanje uporabite stare ostanke tapet, stripov, revij ali knjig.

Ustvarite lahko tudi napis, ki bo že na vhodu prijazno pozdravil obiskovalce. Tudi pri lesu se lahko prepustite ustvarjalnosti. Naredite predlogo iz papirja in po njej ustvarite okraske, na primer majhna božična drevesca. Ta še pobarvajte in obesite. Vaši božični shemi bodo takšni okraski dodali ljubek, rustikalen pridih.

Zakaj se ne bi lotili tudi šivanja? Po svoje lahko na primer okrasite nogavice, v katerih bodo na božično jutro čakala darila, ali pa ustvarite okraske iz blaga različnih oblik.

Piškoti in sveče
Nič ne doda več topline božiču kot vonj po sveže pečenih piškotih. Lahko jih tudi podarite svojim bližnjim v ljubkih steklenih kozarcih, ki ste jih okrasili s trakom in darilnimi oznakami.

Poseben čar božiču dodajo tudi sveče. Za podstavek lahko preprosto uporabite prazne kozarce, ki jih okrasite z darilnim trakom.
(Dnevnik)


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu