POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Zakaj se moški obremenjujejo z velikostjo svojega penisa?
Avtor Sporočilo

Odgovori s citatom
Prispevek Zakaj se moški obremenjujejo z velikostjo svojega penisa? 
Moški so obremenjeni s svojimi penisi kot so ženske s svojo postavo in prsmi. Nekateri svoje drage ves čas sprašujejo o tem, drugi se zaprejo vase in o tem tuhatajo sami. To je v večini primerov povsem odveč, saj velik penis ni pogoj za dober seks. Je le vizualna poslastica za nekatere ženske in v praksi večkrat celo manj koristen od povprečno velikega orodja. A zakaj se potem tako zelo obremenjujejo s tem?

Manjši penis se bolje obnese
Standardni penis meri petnajst centimetrov, debel pa je devet centimetrov - ko je v erekciji, seveda. Penisi so si med sabo v glavnem zelo podobni in se dejansko ločijo le v mirnem stanju. Manjši penis se v večini spolnih praks obnese bolje od velikega, kar nekaj žensk, ki je sanjalo o velikem, pa na koncu prizna, da so bile razočarane in da poleg vizualizacije niso dobile nič posebej zanimivega v primerjavi z manjšim. Ali kot pravi avtor knjige 'The Joy of Sex': »Obsedena skrb glede velikosti je le iracionalna anksioznost, saj človek penisa ne more povečati in se mora čim prej navadi na takšnega kot mu ga je dala mati narava.«

Pazite pri komentarjih
Ženske bi se morale naučiti, da se velikosti ne komentira na preveč direkten način, marveč vedno v pozitivnem smislu, saj se lahko pri moškem tudi zaradi tega pojavijo pomisleki in pomanjkanje samozavesti, se pravi, da lahko zaradi malce nepremišljenega komentarja o velikosti pride celo do motenj v erekciji. Če ne gre za redko motnjo v delovanju žlez, ko je penis res majhen, je bolje, da se nepotrebnih kritik ženska vzdrži. Še posebej, če ji partnerjev penis čara lepo mero užitkov ne glede na kak centimeter manj. Isto velja za vagine. Nobena ni premajhna in premalo globoka. Če je, pa gre za nesproščenost in trenutno stanje. No ja, morda tudi za močno deviško kožico, če gre za devico. Če se zdi vagina prevelika za njegov penis, menjajta položaj, kjer lahko vi po mili volji stiskate stegna in rešite to težavo. Verjetno je prav od anatomije genitalij odvisno, kateri položaj je za kak par najboljši. Z redkimi izjemami si moški in ženske anatomsko v seksu povsem ustrezajo, saj je za to seveda poskrbela mati narava.

Mlahav penis ni merilo
Velikost mlahavega penisa, se pravi penisa, ki ni v erekciji, je prav tako nepomembna, saj penis potem vedno zrase in postane podoben večini 'spodnjih glav' pri ostalih moških. Zato je nesmiselno, da bi se moški obremenjeval z začetno velikostjo in dobil občutek, da ima dejansko majhen penis. Ko pridejo iz mrzle vode, je povsem razumljivo, da penis zgleda zelo majhen, kar pa ne pomeni, da pri tistem, pri katerem zgleda večji, potem v erekciji večji tudi je. Velikokrat se zgodi, da je nek penis v mlahavem stanju manjši od drugega penisa, ko zraste, pa postane večji od njega. Isto velja za velikost in težo mod. Ta je različna kot so si različni nosovi, stopala in usta, kar pomeni, da je povezava velikosti z njihovim namenom skorajda enaka ničli. Majhne genitalije so ponavadi znamenje aktivnih mišic v podkožni plasti. Izjemoma se lahko recimo zgodi, da mora ženska, ki je bolj nizke rasti paziti, če ima njen partner res velik penis, saj ji lahko ob napačnem položaju sune v jajčnik in povzroči hude bolečine. Še posebej, če je ženska zgoraj in če moški ne pazi preden močno sune.
(zadovoljna.si)


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran

Odgovori s citatom
Prispevek  
Če običajno kupuješ preko interneta,  potem najprej preveri prodajalca, da ni slučajno kakšen goljuf.

Pred dnevi sem naročil preko eBay-a sredstvo za povečanje penisa v vrednosti 100 eurov.
Tip mi je poslal povečevalno steklo, v navodilih pa je pisalo: "Ne uporabljaj na soncu!"


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu