POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Psička sama rešila svoje mladiče iz požara
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Psička sama rešila svoje mladiče iz požara 
Neverjetna, a še kako resnična zgodba o herojski psički iz Čila, ki je lani prevzela javnost in odmevala v svet. Ganljive fotografije prikazujejo, kako je psica svoje deset dni stare mladiče enega za drugim v ustih prenesla iz goreče hiše.
Požar v tej hiši v mestu Santa Rosa se Temuco se je začel, ko je v bližini eksplodiral avtomobil-bomba. Amanda je psička mešanka z nemškim ovčarjem. Ob požaru se je vsakič znova vračala v gorečo hišo in z usti prenašala svoje mladičke na varno. Odnesla jih je namreč kar v gasilsko vozilo.





Ko so bili vsi mladički na varnem v vozilu, se je Amanda ulegla poleg njih in jih varovala, medtem ko so se gasilci še vedno borili s požarom.
Po tem so Amando in njene mladičke odpeljali k veterinarju, kjer je ena od mladičkov po imenu Amparo zaradi hudih opeklin podlegla poškodbam. Ostali štirje mladički pa so popolnoma zdravi. Veterinarji, ki so pregledali Amando in mladiče so povedali, da je bila psička izredno zaščitniška do svojih mladičev in jih ni želela izpustiti izpred oči niti za hip.



Ganljive fotografije njene požrtvovalnosti je ujel mimoidoči, jih objavil na spletnem omrežju Reddit in takoj so prevzele javnost. Materinske ljubezni nikoli ne gre podcenjevati in ta pri živalih očitno ni nič manj močna kot pri ljudeh.



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu