POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Spoznajte MJ, slavno mačko na kolesu
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Spoznajte MJ, slavno mačko na kolesu 
http://www.zivalskenovice.si/spoznajte-mj-slavno-macko-na-kolesu

Mačka MJ ali Mary Jane je postala prava internetna zvezda, ko je njen lastnik na Youtubu objavil posnetek, kako se vozi na kolesu na njegovi rami po prometnih cestah Philadelphie.

26-letni Rudi Saldia je, zahvaljujoč svoji 1-letni mački, postal najbolj znan kurir v ZDA. Njegova mačka ga namreč spremlja na delu pri njegovih dostavah. Med vožnjo sedi na njegovi rami, kar privlači začudene poglede vseh mimoidočih.

MJ se je vedno rada namestila na njegovih ramenih, zato se je odločil, da bo poskusil tudi s kolesom. Prvi dan, sta skupaj prevozila le eno ulico, naslednji dan dve, sedaj, po več kot pol leta, pa skupaj dnevno prevozita več kot 40 km. MJ izgleda, kot da v vožnji uživa, ko se mirno premika iz rame na ramo, gleda naokoli in se od časa do časa stisne ob lastnikov obraz. G. Saldia pravi, da vožnje obožuje, da je to njen vrhunec dneva, sploh ker gre za notranje živečo mačko.

S svojo Go Pro kamero je začel snemati njune dnevne dogodivščine, da bi svoji mami dokazal, da se njegova mačka resnično zna peljati na kolesu. Po tem, je posnetke objavil tudi na Youtubu, kjer ima že preko 1,3 milijona ogledov in MJ je prava senzacija. Kontaktirala ga je celo ekipa Go Pro in sedaj MJ in Rudi nastopata v njihovem oglasu.

Mnogo ljudi izraža svojo zaskrbljenost za varnost mačke, ker se ta neprivezana prosto vozi v gostem prometu. Ta sicer med vožnjo pridno ostaja na ramenih, jo pa včasih še prestraši kakšen avtobus. Tudi Rudi zagotavlja, da skrbi za njeno varnost.

V spodnjem videu si lahko pogledate posnetek njunih voženj.




_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu