POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Herojski maček Rusty
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Herojski maček Rusty 
Dve leti nazaj se je 66 let stara gospa Claire Nelson odločila, da bo posvojila mačko, ki ji bo delala družbo. Ob prihodu v zavetišče, ji je osebje pokazalo starejše mačke, ki jih ponavadi zaradi starosti nihče ne želi posvojiti.
Tako je gospa Claire spoznala 10 let starega mačkona Rustya. Ko jo je zagledal je pričel mijavkati in se drgniti ob njene gležnje. V trenutku je vedela, da je to mačkon, ki ga išče. Kljub njegovi »starosti«, ga je posovojila, prepričana, da mu je tako rešila življenje.
Pred približno dvema tednoma pa je Claire začutila pekočo bolečino v prsih. Gospa, ki je sicer upokojena medicinska sestra in je običajno zelo dobrega zdravja, se je odločila, da bolečini ne bo posvečala preveč pozornosti. Rusty, sicer zelo miren mačkon, pa je svoji lastnici pričel posvečati ogromno pozornosti. Sledil ji je povsod in s tačkami začel gnestni njen trebuh takoj, ko se je poskusila uleči.
Claire je njegova opozorila vzela resno in poklicala svojega zdravnika. Ob čakanju na mestni bus je bolečina v prsih postala tako močna, da je poklicala rešilce.
Kasneje se je zbudila v bolnišnici, kjer so ji povedali, da je bila pravkar operirana, saj je doživela hud srčni infarkt.
Claire trdi, da bi se, če bi bila sama doma, gotovo namestila v udoben položaj in umrla. Rusty pa ji preprosto ni dovolil, da bi se ulegla. Zato je poklicala zdravnika in preživela. Tako je starejša gospa morda rešila življenje starejšega mačka, ko ga je posvojila. Maček pa ji je dve leti kasneje, velikodušno, vrnil uslugo.




_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu