POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
ŠOK NA HRVAŠKEM: MED MAŠO VSTALA IZ INVALIDSKEGA VOZIČKA
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek ŠOK NA HRVAŠKEM: MED MAŠO VSTALA IZ INVALIDSKEGA VOZIČKA 
SREDI MAŠE PATRA ZVJEZDANA LINIĆA V BJELOVARJU SE JE NA ZAČUDENJE VSEH PRISOTNIH ZGODILO ČUDEŽNO OZDRAVLJENJE. GOSPA Z MULTIPLO SKLEROZO JE NENADOMA VSTALA IZ INVALIDSKEGA VOZIČKA.


Občutila sem nevidno silo, ki mi je zakrožila po telesu.« (Fotografija je simbolna, Elizabeto si oglejte na spodnji fotografiji)

Med večerno mašo in molitvijo za ozdravitev v bjelovarski cerkvi, ki ga je vodil znameniti pater Zvjezdan Linić, so številni verniki osuplo spremljali čudežno ozdravitev. Neka ženska z multiplo sklerozo je namreč po treh letih vstala iz invalidskega vozička, shodila in celo zaplesala.

Elizabeta Has Đurašin (37), ki je hudo zbolela leta 2010, je svojo neverjetno izkušnjo ozdravitve opisala takole: »Od januarja letos se je moje stanje zelo poslabšalo. Čedalje bolj pogosto se mi je dogajalo, da nisem mogla narediti niti pet korakov brez pomoči, povsod sem šla z invalidskim vozičkom. K patru Zvjezdanu sem šla z veliko vero, žarom in iskreno željo. Zdelo se mi je, kot da se del njegove pridige tiče mene, kot da govori o mojem življenju. V cerkev sem vstopila s telesom, ki ga nisem mogla več nadzorovati. Goreče sem molila in zrla v razpelo. Ko je na prižnico prišel pater Zvjezdan in začel z mašo, se je z mano nekaj zgodilo. Sklenila sem roke, nato pa jih nisem mogla več dati narazen. Ko je pater Zvjezdan med molitvijo za ozdravitev našteval bolezni, sem čutila, kot da nekdo premika mojo glavo levo, desno, gor in dol. Ob omembi multiple skleroze mi je neka nežna sila premaknila levo nogo in jo spustila na tla. Moja mama me je vsa solzna vprašala, ali želim, da mi dvigne nogo, jaz pa nisem mogla spregovoriti. Bila sem z Jezusom in pod vplivom patrovih besed.«

Po tistem je Elizabeta začutila, da se v njeno telo vrača zdravje. »Sedaj hodim normalno kot vsaka druga ženska. Končno spet normalno govorim, glava se mi ne trese, telo je mirno in pod mojim nadzorom. Kolikokrat sem v molitvah prosila Boga, naj mi pomaga, iskala sem odgovore. Ozdravitev je v meni sprožila toliko čustev, toliko nedoživetega, da me kar razganja. Ponovno želim biti žena svojemu možu, mama svojim otrokom, babica vnukom, želim voziti kolo.«


Karizmatični pater Zvjezdan Linič

»Vedno sem govorila, da bom premagala svojo bolezen. Z vero mi je res uspelo!« pravi Elizabeta, mati treh otrok, ki je v cerkev prišla na invalidskem vozičku, v spremstvu mame Slavice Galić.

Le nekaj mesecev pred Elizabetino ozdravitvijo se je podoben primer zgodil med mašo patra Linića v kraju blizu Samobora, kjer je neka ženska prav tako vstala z invalidskega vozička.


O Elizabeti in njeni čudežni ozdravitvi so se razpisali tudi številni hrvaški portali.

Čestitike tudi z moje strani.



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu