POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Najbolj preplačan igralec je...
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Najbolj preplačan igralec je... 
Adam Sandler.



Ameriški komedijant Adam Sandler se je znašel na prvem mestu Forbesove lestvice najbolj preplačanih hollywoodskih igralcev, saj "za preveliko predplačilo daje povprečne rezultate", so zapisali v reviji. 47-letna zvezda komedij "Jack in Jill" in "Stari je nor," je s prestola zrinil Eddieja Murphyja. Pri Forbesu so ocenili, da so Sandlerjevi zadnji trije filmi povprečno zaslužili 3,4 dolarja za vsak dolar, ki ga je igralec dobil za plačilo. Murphy je bil na vrhu lestvice lansko leto, ko so njegovi filmi zaslužili povprečno 2,3 dolarja na vsak izplačan dolar.

Katherine Heigl, ki je zaigrala v filmih "Morilci" in "Vse za denar," je na letošnji lestvici takoj za Sandlerjem, saj so njeni filmi v kinih zaslužili povprečno 3,5 dolarja na vsak izplačan dolar. Sledi ji Reese Witherspoon, zvezda filmov "Voda za slone" and "To je vojna!" z povprečnim zaslužkom 3,9 dolarja na izplačan dolar, na četrtem mestu se je znašel Nicholas Cage z povprečnim zaslužkom 6 dolarjev, na petem mestu pa je komedijant Kevin James z povprečnim zaslužkom 6,1 dolarja.

Lestvica, ki jo vsako leto objavi Forbes, šteje zadnje tri filme, v katerih je igralec oziroma igralka igrala v zadnjih treh letih. Letošnji seznam so zaključili junija, zato niso upoštevali Sandlerjeve komedije "Odrasli 2," ki je v kina prišla julija in se je kar dobro odrezala. Pri Forbesu sicer niso objavili, koliko je Sandler zaslužil pri zadnjih treh filmih, so pa zapisali, da je Sandler eden izmed redkih filmskih zvezd, ki bi lahko zahteval več kot 15 milijonov dolarjev predplačila na film. Hollywoodski studii so v zadnjih letih začeli igralcem izplačevati manjša predplačila in so plačo igralcev vezali na izkupiček, ki ga film zasluži v kinih.

Za izračun povprečnega zaslužka na vsak izplačan dolar igralcu so pri reviji pregledali plačo igralca ter proračun in stroške posameznega filma.


Spletno uredništvo



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu