POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Demoni so obsedli njo in njene otroke
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Demoni so obsedli njo in njene otroke 
Nič hudega sluteča družina Ammons – Latoya, njena mati Rosa Campbell in trije otroci, stari 12, 9 in 8 let – se je leta 2011 vselila v hišo v Garyju v Indiani, ZDA. Kar je sledilo je bržda eden izmed bolje dokumentiranih primerov demonske obsedenosti, v katerega so se zapletli socialni in zdravstveni delavci, policisti, duhovniki in imenovana družina.
Takoj po vselitvi naj bi se začele dogajati skrajno nenavadne stvari: v kleti so menda odzvanjali koraki, v dnevni sobi so se pojavljali mokri odtisi stopal. A zdi se, da se je groza v dom dodobra naselila šele 10. marca 2012, ko so zvečer, med obiskom prijateljev, iz otroške sobe odjeknili kriki.

Babica Rosa je nemudoma pohitela v sobo in našla svojo dvanajstletno vnukinjo nezavestno, lebdečo v zraku. Zbrani so začeli moliti, dokler se dekle ni spustilo nazaj na posteljo. Pozneje se dogajanja ni spomnila, družinski prijatelji pa praga njihove hiše niso več prestopili. Družina se zaradi neugodnega finančnega položaja ni mogla preseliti. Zaprosili so za pomoč več cerkva in jasnovidcev – čeprav večina za njihove prošnje ni imela posluha, so materi nekateri svetovali, naj otrokom mazili dlani in v kleti postavi oltar. Latoyi pa naj bi povedali še nekaj – da se v hiši nahaja več kot 200 demonov.
Nemočna mati v hiši z 200 demoni
Vsem njenim trudom navkljub je pri otrocih začela opažati znake demonske obsedenosti – imeli so izbokla očesa, zlohotne nasmehe, govorili so z nenaravno globokimi glasovi. Najmlajši sin naj bi sedel v omari in govoril z otrokom, ki ga ni videl nihče. Na domnevne demonske vpliva pa ni bila odporna niti Latoya – takrat naj bi se počutila izredno šibko s povišano temperaturo, prav tako naj bi se tresla po celotnem telesu. Obiskala je zdravnika, dr. Geoffreyja Onyeukwuja – ta je s socialnimi delavci prišel v njihov dom, kjer naj bi ga otroci z globokimi glasovi obkladali s kletvicami. V poročilu je zabeleženo, da je med obiskom najmlajšega sina nekaj nevidnega vzdignilo v zrak in vrglo ob steno. V tistem so oba sinova odpeljali v bolnišnico. Pred tem je nekdo zaradi suma zlorabe in umske bolezni poklical socialne delavce, a je psihiater Latoyo v bolnišnici ocenil za povsem normalno. Najmlajšemu sinu naj bi se med intervjujem oči zavrtele nazaj – tako so poročali socialni delavci –, iz grla pa naj bi mu prihajalo zgolj renčanje.

Policisti si niso upali stopiti v hišo.
A najhujše je še sledilo – devetletniku naj bi se na obrazu zarisal zlohoten nasmeh, nato pa se je vzvratno počasi sprehodil po zidu na strop. Nato naj bi se s stropa zavihtel čez svojo babico in pristal na nogah, ves čas pa naj bi jo držal za roko. Dogodku so bili priča že imenovani socialni delavci in medicinska sestra.

Pozneje so hišo obiskali še policisti – na fotografijah, ki so jih naredili, so razločili številne zamegljene obraze. Načelnik Charles Austin je dodal še, da se mu je na poti domov sovoznikov sedež začel premikat sam od sebe, da radijska postaja ni delovala in da ni mogel odpreti garažnih vrat. Policisti si v hišo niso več upali vstopiti.

Hčerka je lebdela v postelji, sin se je vzvratno sprehodil na strop.
Junija 2012 je škof Dale Melczeck dal zeleno luč za tri intenzivne eksorcizme. Latoya se spominja, da je bila bolečina vseprisotna. Vselila se je v nov dom, šest mesecev pozneje pa znova dobila skrbništvo nad svojimi otroki. Njihova stara hiša je dobila nove stanovalce, ki pa Ammonsovih težav očitno niso podedovali.  



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu