POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Gasilci rešili premraženega kužka
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Gasilci rešili premraženega kužka 
Zadnji teden je Slovenija doživela vremenske razmere, kot jih ne pomnimo. Nemalo gospodinjstev je bilo brez elektrike, pitne vode in odrezani od sveta. Neznosne pogoje so premnogim olajšali prizadevni gasilci, ki so zadnji teden delali noč in dan. Med drugim, so rešili tudi življenje majhnemu kužku.

Tri in pol letni koker španjel Boni se je med sprehodom zaradi pokanja dreves hudo prestrašil in pobegnil. Lastniki ga nikakor niso mogli najti in so bili prepričani, da je nanj padlo kakšno drevo.

Gasilci so se 3 dni kasneje 6 km stran od Bonijevega doma prebijali do oddaljenih hiš. Prostovoljni gasilec je na jasi zagledal prestrašenega kužka, ki je rahlo cvilil in se zaradi poškodovane tačke ni mogel premikati. Ker je bil premražen, ga je ogrnil s svojo jakno in ga pogrel. Odnesel ga je na varno in nato so poiskali lastnike. Po 3 dneh na mrazu in 2 dneh pri veterinarju je Boni po spletu srečnih naključij spet varno doma v objemu ljubeče družine.





Gasilci opravljajo pomembno in nadvse častno delo. Da gre za izjemne ljudi, se je še toliko bolj izkazalo v primeru te naravne nesreče, ki je prizadela Slovenijo. In kot da to ne bi bilo dovolj, so zraven poskrbeli še za življenje prestrašenega kosmatinčka. Gasilci, hvala vam za vse, res ste lep vzgled vsem ljudem!



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu