POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Malo drugačna junakinja – miniaturni poni Magic
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Malo drugačna junakinja – miniaturni poni Magic 
Pogosto smo pisali o različnih herojskih živalih, ki so pomagale in reševale ljudi in druge živali. A herojstvo pride v različnih oblikah in živ dokaz za to je miniaturni poni Magic.

Magic je modrooka terapevtska poni kobilica, ki redno obiskuje paciente v bolnišnicah, šolah in domovih za ostarele. Prav posebno dejanje pa ji je prineslo nagrado AARP za najbolj herojske domače živali leta 2010.



Magic je šla obiskat starejšo gospo, ki je živela v domu za ostarele in vsa 3 leta odkar je prišla, še ni spregovorila niti besede. Čim je Magic vstopila v sobo in jo je pacientka zagledala, pa je izgovorila: »Ali ni čudovita?«. Prve spregovorjene besede so večino prisotnega osebja spravile v jok in kar niso mogli verjeti, da se je to res zgodilo.
 
Gospa je vse od takrat naprej normalno komunicirala z vsemi. Terapija s pomočjo živali ji je vsekakor spremenila življenje, Magic pa so nadeli laskavi naziv herojke. Tudi terapevtske živali tako na nek način rešujejo in spreminjajo življenja. Magic še vedno obiskuje osamljene in prijetne družbe potrebne paciente in jim tako pomaga. Prava mala herojka!



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu