POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
EFT tehnika
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek EFT tehnika 
Vam bo učinkovito pomagala pri
....odpravljanju vseh vrst težav....odpravljanju negativnih čustev....odpravljanju blokad in omejujočih prepričanj.....premagovanju raznih strahov in fobij.....odpravljanju vseh vrst bolečin....izgubljanju odvečnih kilogramov....izboljšanju vida....izboljšanju finančnega stanja...


EFT tehnika je oblika psihološke akupresure, pri kateri se s konicami prstov nežno tapka po meridianih – akupunktura brez igel. Medtem, ko tapkamo po meridianih, se s pravilno verbalno komunikacijo identificira težavo in se odstranjuje negativna čustva in težav, ki jih imamo. S pomočjo EFT tehnike se v kratkem času dosega velike spremembe in olajšanja.
 
To je zelo preprosta in zelo učinkovita tehnika, ki zagotovo deluje!
 
Znanstveni dokazi in primerjalne študije so potrdile učinkovitost in prednost EFT tehnike pred drugimi tehnikami, kjer se je EFT tehnika izkazala za bolj učinkovito metodo, pri zmanjševanju in odpravljanju strahu, bojazni, zaskrbljenosti, kot druge običajne metode.

Z EFT tehniko se uravnoveša energetski sistem v telesu in psihološki stres ter fizična bolečina dobesedno izgineta.
Ponovna vzpostavitev ravnotežja v energetskem sistemu omogoča telesu, da si zopet povrne izgubljene naravne zdravilne sposobnosti in se začne samo zdraviti.
 
Čustvena in fizična olajšanja, ki jih dosežemo z EFT tehniko, pogosto omogočajo popolno telesno ozdravitev in, ker je kakovost življenja povezana s čustvenim zdravjem, je pomembno, da se osvobodimo vseh negativnih čustev. Negativna čustva, ki jih imamo v sistemu-v našem telesu, so kriva za vse fizične in psihične težave in bolezni. Do negativnih čustev pride, ko nekaj ali nekdo zmoti naš energijski sistem, to pa so lahko določene okoliščine, misli, osebe, spomini, ki povzročajo motnje v našem energetskem sistemu.

Vir: Gaja P.


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu