POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Microsoft Lumia 1330
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Microsoft Lumia 1330 
Microsoft je s prevzemom oddelka mobilne telefonije finskega podjetja Nokia zadel v polno, saj so novi modeli pametnih mobilnih telefonov Lumia precej boljše kakovosti in so za nameček še cenovno dostopnejši. Pri prihajajočem mobilniku Lumia 1330 ne bo prav nič drugače, saj bomo lahko za borih 240 evrov kupili napravo, ki bo zlahka opravila tudi z najzahtevnejšimi nalogami. Novost se bo torej brez težav prikupila predvsem tistim, ki za soliden pametni mobilni telefon niso pripravljeni odšteti veliko denarja ali pa se vezati na določenega ponudnika storitev mobilne telefonije za leto ali dve.

Glavni adut pametnega mobilnega telefona Microsoft Lumia 1330 bo nedvomno zaslon, saj bo razpolagal s kar 5,7-palčno (14,5-centimetrsko) diagonalo in bo slike izrisoval z ločljivostjo 1.280 x 720 slikovnih točk. Za opravljanje videokonferenc bo na voljo spletna kamera ločljivosti 14 milijonov slikovnih točk, medtem ko bodo za tekoče delovanje poskrbeli procesor Qualcomm Snapdragon 400, gigabajt sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik s kar 32 gigabajti prostora z možnostjo razširitve preko pomnilniške kartice microSD.
Microsoft naj bi pametni mobilni telefon Lumia 1330 ponudil v prodajo najkasneje dop konca naslednjega do konca marca. Zaradi tega bo na njem skoraj zagotovo nameščen mobilni operacijski sistem Windows Phone 8.1 GDR2

vir: RN


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu