POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
DVOJČKA DOBILA OTROKA ISTO NOČ V ISTI PORODNIŠNICI
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek DVOJČKA DOBILA OTROKA ISTO NOČ V ISTI PORODNIŠNICI 


Jeromme in Jarrell Spance sta 21-letna dvojčka iz Velike Britanije. Oba sta konec novembra prvič postala očeta sinovoma, ki sta se rodila v isti noči v isti porodnišnici in s pomočjo iste babice.

Jerommenov sin Cameron se je rodil ob 2. uri zjutraj, Jarrellov sin Cassen pa dve uri in pol kasneje. Možnost za kaj takega je 1 : 150.000.

Njuni partnerki, ki sta obe stari 19 let, pa nista rodili le v isti porodnišnici, ampak celo v isti sobi v istem bazenu z isto babico. »Še nikoli nisem slišala za kaj takega. Čudovito,« je povedala babica, ki je pomagala pri obeh porodih.

»Tegan in jaz sva prišla prva in mali Cameron se je rodil neaj ur kasneje. Nato so spraznili in očistili bazen, ki sva ga nato predala Jarellu in Francesci,« je za BBC povedal Jeromme. Jarrell, ki dela v podjetju, ki se ukvarja s cateringom, je povedal: »Prišla sva okrog druge ure zjutraj in slišala nek glas. Rekel sem: 'To je Tegan.' Tudi moja mami je bila z nama, tako da ko je Tegan dobil sina, je šla pogledat vnuka, čez nekaj ur pa je dobila še enega.«

Jeromme, ki dela v športni trgovini, pa je dodal, da sta z bratom vedela, da imata njuni partnerki rok poroda na isti dan, 26. novembra, a da nista pričakovala, da se bosta otroka rodila dva dni prezgodaj na isti dan.

Približno 32 od tisoč ljudi je dvojčkov. Število večplodnih nosečnosti na svetu narašča, samo v ZDA se je njihovo število v zadnjih dveh desetletjih povečalo za več kot polovico. Največ dvojčkov imajo afriške matere (ne glede na to, kje dejansko živijo), najmanj pa japonske.

Vir: BBC



_________________
Skromnost je vrlina vsakega človeka!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu