POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Oppo R1C s safirnim ohišjem!
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Oppo R1C s safirnim ohišjem! 
Podjetje Oppo zagotovo ne spi na doseženih lovorikah, kar je že večkrat dokazalo s pripravo vrhunskih pametnih mobilnih telefonov. Tokrat se je izkazalo s pametnim mobilnim telefonom Oppo R1C (tovarniška oznaka OPPO R8207), saj je hrbtna stran ohišja izdelana na osnovi safirnega stekla, ki je odporno na padce, udarce in praske. Čeprav se strojna oprema novinca bistveno ne razlikuje od sorodnih naprav na trgu, je ta dovolj zmogljiv za opravljanje vsakodnevnih opravil in za zabavo.

Inženirji podjetja Oppo so pametni mobilni telefon namreč opremili s 5-palčnim (12,7-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk in 64-bitnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 615 s kar osmimi procesorskimi sredicami Cortex-A53 frekvence 1,5 gigahercev. Tu so na voljo še sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov, vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora z možnostjo razširitve preko pomnilniške kartice microSD (do 128 gigabajtov), digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov točk in digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk. Tu je na voljo tudi hitra povezava v omrežje 4G/LTE.

Pametni mobilni telefon Oppo R1C naj bi prodajne police trgovin ugledal še pred pomladjo, sprva pa bo po vsej verjetnosti naprodaj le na Kitajskem in v Združenih državah Amerike. Čeprav maloprodajna cena novosti ni bila razkrita, gre pričakovati, da bo novost nekoliko cenejša v primerjavi z izdelki vodilnih proizvajalcev.

Vir: RN
Video: https://www.youtube.com/watch?v=6Ub3V2yTWEQ


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu