POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Macintosh iz leta 1984 v sodobni preobleki
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Macintosh iz leta 1984 v sodobni preobleki 
red natanko 31 leti so pri podjetju Applu predstavili njihov prvi osebni računalnik Macintosh (imenovan tudi Mac), ki je končnim uporabnikom kot prvi ponudil izjemen grafični vmesnik, ki ga danes najdemo pri praktično vseh večjih operacijskih sistemih. Bil je tudi prvi množično prodajani računalnik, ki je za nadzor uporabljal navezo miške in tipkovnice. Ker pa ga ljubitelji ogrizenega jabolka še vedno poveličujejo v nebo, so se zanesenjaki oblikovalskega podjetja Curved Labs odločili, da pripravijo koncept posodobljene različice računalnika Macintosh iz leta 1984.

Zanesenjaki oblikovalskega podjetja Curved Labs so Macintosh iz leta 1984 »posodobili« z uporabo kompaktnega prenosnega računalnika MacBook Air, na dotik občutljivega zaslona in novim vmesnikom USB, ki ga mogoče poljubno obrniti. Ohišje novosti je grajeno na osnovi tankega aluminija, medtem ko prostor za diskete bil uporabljen za bralnik pomnilniških kartic. Tu sta na voljo celo spletna kamera FaceTime in mikrofon za opravljanje spletnih pogovorov.

Čeprav izdelek zanesenjakov oblikovalskega podjetja Curved Labs ne bo nikoli ugledal luči sveta, je nedvomno izdelek, ki se ga ne bi branil marsikateri ljubitelj ogrizenega jabolka.  

Vir: RN

VIDEO:  https://www.youtube.com/watch?v=x70FilFcMSM


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu