POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Zanimiv gigantski mobilnik s še bolj zanimivo ceno
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Zanimiv gigantski mobilnik s še bolj zanimivo ceno 
Kitajsko podjetje Meizu se vse bolj uveljavlja na področju pametnih mobilnih telefonov, saj se njegovi izdelki že lahko kosajo z napravami vodilnih proizvajalcev, hkrati pa so vsaj za polovico cenejši. Pri pripravi gigantskega mobilnika M1 Note so njegovi inženirji prav tako zadeli v polno, saj novost nudi optimalno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Za nakup novosti naj bi bilo namreč v evropskem prostoru treba odšteti do največ 170 evrov.

Pametni mobilni telefon Meizu M1 Note bo zlahka opravil tudi z nekoliko težjimi nalogami, saj je opremljen s 64-bitnim in 8-jedrnim procesorjem MediaTek MT6572 frekvence 1,5 gigaherca, vgrajeno grafično kartico Mali-T760 MP2 frekvence 500 megahercev in sistemskim pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov. Na vgrajenem pomnilniku kapacitete 16 gigabajtov je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.4 Kitkat, za hitro povezovanje v mobilni internet pa je na voljo povezava 4G-LTE. Piko na i pa daje še 5,5-palčni (14-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk (401 slikovnih točk na palec), ki je pred praskami in poškodbami zaščiten z zaščitnim steklom Gorilla Glass 3.

Gigantski mobilni telefon Meizu M1 Note je opremljen še z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov točk in spletno kamero ločljivosti petih milijonov točk. Mobilniku velikosti 150,7 x 75,2 x 8,9 centimetra in teže 145 gramov dovolj dolgo avtonomijo delovanja zagotavlja baterija zmogljivosti 3.140 miliamperskih ur.

Vir : RN

Video: https://www.youtube.com/watch?v=cAhy6tBeC18


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu