POVEZUJMO SE Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Končni Nokia HERE na voljo za Android
Avtor Sporočilo
Odgovori s citatom
Prispevek Končni Nokia HERE na voljo za Android 
Podjetje Nokia je konec lanskega novembra za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android pripravilo poskusno različico navigacijskega sistema HERE. Zaradi izjemnega uspeha je bil ta le mesec dni pozneje deležen celovite prenove in je bil prvič objavljen na spletnem portalu Google Play. Zdaj pa je na voljo končna inačica, ki je seveda pisana na kožo predvsem tistim, ki iz takšnih ali drugačnih razlogov na smrt sovražijo Googlov navigacijski sistem Maps.

Končna inačica brezplačnega navigacijskega sistema Nokia HERE se v praksi obnese več kot odlično. V marsičem namreč prekaša Googlovo rešitev Maps, med največjimi prednostmi pa najdemo možnost uporabe navigacije brez povezave v svetovni splet. Kartografski sistem HERE lahko uporabljamo v skoraj 100 državah po vsem svetu, informacije o prometu so na voljo v več kot 40 državah, medtem ko so informacije o javnem prevozu na voljo v več kot 750 svetovnih mestih.

 Za namestitev brezplačnega navigacijskega sistema Nokia HERE bomo potrebovali pametni mobilni telefon ali tablični računalnik Android z nameščenim operacijskim sistemom Android 4.1 Jelly Bean ali novejšim. Novost je že na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer na spletnem naslovu bit.ly/Nokia-HERE-And.

Vir : RN

Video: https://www.youtube.com/watch?v=UL5KVa27ahM


_________________
Ni lepote brez ljubezni in dobrote.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:
Odgovori na to temo Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu